aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΓΣΠ Ομόνοια-ΑΕΚ με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο από τον...

ΜΑΤΣΑΡΑ ΣΤΟ ΓΣΠ Ομόνοια-ΑΕΚ με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο από τον Stoiximan!

Μεγάλο ματς σήμερα στο ΓΣΠ με την Ομόνοια να υποδέχεται την ΑΕΚ στο ΓΣΠ στις 19:00 για τα πλέι οφ του κυπριακού πρωταθλήματος και με νίκη οι «πράσινοι» θα κάνουν ένα σημαντικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, σούπερ αποδόσεις και Cash Out!

Η νίκη της Ομόνοιας δίνει απόδοση 1.39, η νίκη της ΑΕΚ δίνει απόδοση 4.20 και η ισοπαλία προσφέρεται με απόδοση 4.20, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει 1.98 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.78, με το ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο ομάδες να δίνει απόδοση 2.27, ενώ το No Goal δίνει απόδοση 1.57.

Στις αμέτρητες ειδικές επιλογές, μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να σκοράρει ο Σέποβιτς της Ομόνοιας το πρώτο γκολ του αγώνα με απόδοση 3.45, ο Παπουλής της Ομόνοιας με απόδοση 4.55 και ο Ασάντε με απόδοση 4.55, ενώ ο Τζιωνής δίνει απόδοση 5.00 και ο Κακουλλής δίνει απόδοση 5.30.

Όλες οι αγορές για το Ομόνοια-ΑΕΚ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ