aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατσάρα Μαν. Γιουνάϊτεντ-Άρσεναλ, με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και Cash Out

Ματσάρα Μαν. Γιουνάϊτεντ-Άρσεναλ, με αμέτρητες αποδόσεις στην Megabet Plus και Cash Out

Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ της Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ και της Άρσεναλ δεσπόζει των αναμετρήσεων από το πρόγραμμα της Πέμπτης στην Premier League. Ο αγώνας θα γίνει στο «Ολντ Τράφορντ» και θα αρχίσει στις 22:15. Στον άλλο αγώνα της ημέρας, η Τότεναμ θα αντιμετωπίσει την Μπέντφορντ στις 21:30. Για το ιταλικό πρωτάθλημα, η Λάτσιο θα αναμετρηθεί με την Ουντινέζε στις 21:45, ενώ νωρίτερα στις 19:30, η Τορίνο θα φιλοξενήσει την Έμπολι.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ προσφέρει 1.98, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 3.55. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.76, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.05. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.66.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τότεναμ-Μπρέντφορντ, η επιλογή για νίκη της Τότεναμ προσφέρει 1.63, ενώ για νίκη της Μπρέντφορντ δίνει 5.18. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.88. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.85, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.94. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΤΕΝΑΜ – ΜΠΡΕΝΤΦΟΡΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λάτσιο-Ουντινέζε, η επιλογή για νίκη της Λάτσιο προσφέρει 1.64, ενώ για νίκη της Ουντινέζε δίνει 4.91. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.88. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.75, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.76.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΑΤΣΙΟ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τορίνο-Έμπολι, η επιλογή για νίκη της Τορίνο προσφέρει 1.75, ενώ για νίκη της Έμπολι δίνει 4.29. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.73, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.70.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΟΡΙΝΟ – ΕΜΠΟΛΙ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ