aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΑΤΣΑΡΑ Γερμανία – Ισπανία στο Nations League. Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

ΜΑΤΣΑΡΑ Γερμανία – Ισπανία στο Nations League. Οι αποδόσεις της Bet on Alfa

Το Nations League αρχίζει και από το πρόγραμμα της πρεμιέρας ξεχωρίζει η ματσάρα ανάμεσα στη Γερμανία και την Ισπανία, ενώ η Ελλάδα παίζει εκτός έδρας με τη Σλοβενία στο ξεκίνημα της προσπάθειας της.

Συνολικά το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει δέκα αναμετρήσεις που προσφέρονται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Είναι επίσης διαθέσιμη η επιλογή Build & Bet μέσω της οποίας μπορείτε να κάνετε συνδυασμό στοιχηματικών επιλογών από το ίδιο ματς και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς επίσης και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Στο σπουδαιότερο σημερινό ματς, Γερμανία – Ισπανία, η νίκη των Γερμανών προσφέρεται στο 2.20, το διπλό των Ισπανών 2.80 και η ισοπαλία 3.25. Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.75, στο 1.90 το under 2.5 goals και 1.60 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Αν βλέπετε διπλό της Ελλάδας στο ματς με τη Σλοβενία, η απόδοση είναι 2.80, ο άσος για νίκη των Σλοβένων προσφέρεται στο 2.55 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 2.75. Στο 2.60 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.40 το under 2.5 goals και 2.15 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες του Nations League.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ