aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜΑΤΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι  με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και...

ΜΑΤΣ-ΠΡΟΚΛΗΣΗ για τον Ολυμπιακό κόντρα στην Μάντσεστερ Σίτι  με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan! 

Ημέρα δεύτερη για την τέταρτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League και ο Ολυμπιακός βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της φετινής σεζόν καθώς υποδέχεται την Μάντσεστερ Σίτι με πολλές απουσίες λόγω της πανδημίας στις 19:55 στο «Καραϊσκάκης». Στις 22:00, έχουμε τρία διαφορετικά συναρπαστικά ματς, Ίντερ-Ρεάλ, Μαρσέιγ-Πόρτο και Λίβερπουλ-Αταλάντα όλα με 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out στην Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στις 19:55 στον Πειραιά, ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει την Μάντσεστερ Σίτι και η νίκη των γηπεδούχων δίνει 14.35, η ισοπαλία δίνει 6.29 και η νίκη της Σίτι δίνει απόδοση 1.29, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.63 και το Under 2.5 γκολ δίνει 2.30. Επιπλέον, το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 2.07 και το No Goal δίνει 1.70.

Στα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα για τους παίκτες, το να σκοράρει ο Αγκουέρο σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει 2.15, ο Στέρλινγκ δίνει 2.20 και ο Ζεζούς δίνει 2.33, ενώ για τον Ολυμπιακό ο μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός, Σουντανί δίνει απόδοση 6.00 και ο Φορτούνης δίνει απόδοση 6.05!

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Σίτι εδώ.

Στις 22:00, Ίντερ και Ρεάλ αναμετρώνται στο Μιλάνο με τον άσο να δίνει απόδοση 2.30 το Χ να δίνει 3.82 και το διπλό να δίνει απόδοση 3.27. Το να μπουν πάνω από 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.60 και το Under 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.35, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.50 και το No Goal δίνει 2.52. Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο σύνολο γκολ 2-3 με απόδοση 2.17 και το 4-6 γκολ δίνει απόδοση 2.62.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ίντερ-Ρεάλ Μαδρίτης εδώ.

Την ίδια ώρα, η Μαρσέιγ αντιμετωπίζει την Πόρτο με τη νίκη των Γάλλων να δίνει απόδοση 3.02, την ισοπαλία να δίνει 3.40 και τη νίκη της Πόρτο να δίνει απόδοση 2.66. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.05 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.78, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.75 και το No Goal δίνει απόδοση 2.00.

Μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Μαρσέιγ στον αγώνα με απόδοση 2.15, ή η Πόρτο με απόδοση 2.00, ενώ το να μην μπει κανένα γκολ στον αγώνα δίνει απόδοση 8.50.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Μαρσέιγ-Πόρτο εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ