aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατς με φαβορί στο CL και κόντρα Ολυμπιακός-ΠΑΕΕΚ, πόνταρε τώρα με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet...

Ματς με φαβορί στο CL και κόντρα Ολυμπιακός-ΠΑΕΕΚ, πόνταρε τώρα με κορυφαίες αποδόσεις στην Megabet Plus

Με δύο σημαντικούς αγώνες που έχουν φαβορί συνεχίζεται η φάση των «16» του Champions League. Η Τσέλσι υποδέχεται την Λιλ στο «Στάμφορντ Μπριτζ» στις 22:00, ενώ την ίδια ώρα η Βιγιαρεάλ θα φιλοξενήσει την Γιουβέντους στο «Θεράμικα». Από εκεί και πέρα, σε εξ αναβολής αγώνα για την 20η αγωνιστική του Παγκύπριο Πρωταθλήματος, ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει την ΠΑΕΕΚ στις 19:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βιγιαρεάλ-Γιουβέντους, η επιλογή για νίκη της Βιγιαρεάλ δίνει 2.51, ενώ για νίκη της Γιουβέντους δίνει 2.93. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.98. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.22, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.90.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Τσέλσι-Λιλ, η επιλογή για νίκη της Τσέλσι δίνει 1.30, ενώ για νίκη της Λιλ δίνει 9.70. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.93. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.79, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.30.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΤΣΕΛΣΙ – ΛΙΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός-ΠΑΕΕΚ, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.57, ενώ για νίκη της ΠΑΕΕΚ δίνει 4.94. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.44. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.70. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.04.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕΕΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ