aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜατς με ενδιαφέρον Εθνικός-Απόλλων και Έβερτον-Άρσεναλ, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Ματς με ενδιαφέρον Εθνικός-Απόλλων και Έβερτον-Άρσεναλ, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι της Δευτέρας, με το ενδιαφέρον στο Παγκύπριο πρωτάθλημα να επικεντρώνεται στο ματς που ολοκληρώνει την 12η αγωνιστική, ανάμεσα στον Εθνικό Άχνας και τον Απόλλωνα στις 19:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Στην Premier League θα γίνει το ντέρμπι Έβερτον-Άρσεναλ στις 22:00, ενώ στην Serie A, η Έμπολι υποδέχεται την Ουντινέζε στις 19:30. Ένα ματς στην Primera Division, Χετάγε-Ατλέτικο Μπιλμπάο στις 22:00.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εθνικός Άχνας-Απόλλων, η επιλογή για νίκη του Εθνικού προσφέρει 5.07, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 1.55. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.72. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.87, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.77. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΘΝΙΚΟΣ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έβερτον-Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Έβερτον προσφέρει 3.73, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 1.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.47. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.98, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.82. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.84.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΒΕΡΤΟΝ – ΑΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χετάφε-Μπιλμπάο, η επιλογή για νίκη της Χετάφε προσφέρει 3.66, ενώ για νίκη της Μπιλμπάο δίνει 2.27. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.88. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.91, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.40. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.37.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΧΕΤΑΦΕ – ΜΠΙΛΜΠΑΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Έμπολι-Ουντινέζε, η επιλογή για νίκη της Έμπολι προσφέρει 2.44, ενώ για νίκη της Ουντινέζε δίνει 2.81. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.28. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.80, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.99. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΜΠΟΛΙ – ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ