aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜάχη Τότεναμ-Μπρέντφορντ για μία θέση στον τελικό με 0% γκανιότα, άπειρες στοιχηματικές επιλογές και Cash...

Μάχη Τότεναμ-Μπρέντφορντ για μία θέση στον τελικό με 0% γκανιότα, άπειρες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out μόνο στη Stoiximan!

Μία θέση στον τελικό του αγγλικού Λιγκ Καπ διεκδικούν απόψε Τότεναμ και Μπρέντφορντ (21:45) και η Stoiximan σας προσφέρει τη μονομαχία τους με μηδενική γκανιότα! Η Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα σπουδαία ματς στα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Τότεναμ-Μπρέντοφορντ, λοιπόν, με τον «άσο» στο 1.55, την ισοπαλία στο 4.73 και το «διπλό» στο 6.77. Η πρόκριση της Τότεναμ είναι στο 1.25 και της Μπρέντφορντ στο 4.00. Πρόκριση της Τότεναμ στην κανονική διάρκεια με απόδοση 1.51, πρόκριση της Μπρέντφορντ στην παράταση με απόδοση 20.00! Το over 2.5 γκολ δίνει 1.70, το over 4.5 γκολ είναι στο 5.10 και το under 2.5 γκολ έχει απόδοση 2.17. Στο 1.78 το GG, στο 1.97 το NG. Σε ποιο ημίχρονο θα πετύχει περισσότερα γκολ η ομάδα του Ζοσέ Μουρίνιο; Στο πρώτο με απόδοση 3.10, στο δεύτερο με απόδοση 2.22 ή ίδιος αριθμός γκολ και στα δύο με απόδοση 2.95;

Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του ημιτελικού; Στο 3.25 η απόδοση του Κέιν, στο 3.50 του Σον, στο 3.75 του Βινίσιους, στο 6.00 του Τονέι, στο στο 8.50 του Φορς, στο 9.45 του Εντομπελέ. Πιστεύετε ότι ο Χάρι Κέιν θα πετύχει 2 ή περισσότερα γκολ; Απόδοση 4.20! Αν βλέπετε πρώτο σκόρερ του ματς τον Ντέλε Άλι και νικήτρια την Τότεναμ, η απόδοση είναι 7.50! Αν βλέπετε την Τότεναμ να σκοράρει και στα δύο ημίχρονα, ποντάρετε στο 2.22. Η αντίστοιχη απόδοση για την Μπρέντφορντ είναι 5.90. Θα έχει αυτογκόλ ο αγώνας; Απόδοση 10.00!

Όλες οι αγορές για το Τότεναμ-Μπρέντφορντ εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στη Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ