aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΜάχη πρόκρισης για Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΕΛ. Πόνταρε στην Megabet Plus με τις καλύτερες αποδόσεις...

Μάχη πρόκρισης για Ομόνοια, Ανόρθωση και ΑΕΛ. Πόνταρε στην Megabet Plus με τις καλύτερες αποδόσεις και Cash Out

Στην μάχη των ευρωπαϊκών προκριματικών μπαίνουν τρεις κυπριακές ομάδες με στόχο την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στις 19:00, η Ομόνοια θα αναμετρηθεί με την Φλόρα Ταλίν στο ΓΣΠ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League. Για την ίδια διοργάνωση, στις 21:30 η Ανόρθωση έχει δύσκολη εκτός έδρας αποστολή στην Βιέννη απέναντι στην Ραπίντ. Στις 20:00, η ΑΕΛ φιλοξενεί την Καραμπάκ στην Αρένα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa Conference League.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ομόνοια-Φλόρα Ταλίν, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας προσφέρει 1.53, ενώ για νίκη της Φλόρα Ταλίν δίνει 5.82. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.76. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΦΛΟΡΑ ΤΑΛΙΝ

Για το Ραπίντ Βιέννης-Ανόρθωση, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ραπίντ Βιέννης προσφέρει 1.51, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 5.41. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.11. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.68, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.03. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.79.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Για το ΑΕΛ-Καραμπακ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ προσφέρει 2.80, ενώ για νίκη της Καραμπακ δίνει 2.44. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.10. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.27, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.54. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ