aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETLiveBetting.com.cy και Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

LiveBetting.com.cy και Νόμιμες Στοιχηματικές Εταιρείες στην Κύπρο

Η ομάδα της ιστοσελίδας LiveBetting.com.cy, καταγράφει και αναλύει με ρεαλιστικά κριτήρια τις υπηρεσίες και τα προϊοντα που προσφέρουν οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Κύπρο.

  1. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ TOP BOOKMAKERS ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Το online στοίχημα έγινε νόμιμο στην Κύπρο με βάση του περί στοιχημάτων νόμο του 2012 (Ν.106(Ι)/2012) , ενώ έλαβαν άδεια νόμιμης λειτουργίας από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων (nba.gov.cy) παγκόσμιοι κολοσσοί όπως είναι η bet365 cy , η καλύτερη Ελληνική εταιρεία stoiximan cy , όπως επίσης και αξιόλογες εταιρείες από την Κύπρο όπως είναι η betonalfa cy, η megabet plus cy , η winmasters cy , η meridianbet ,  κ.α.

Η κρίση και αξιολόγηση μίας στοιχηματικής εταιρείας απαιτεί μελέτη, γνώση και υπομονή. Η αγορά του διαδικτυακού στοιχήματος είναι ιδιαίτερη και κάποιες φορές περίπλοκη. Ο ανταγωνισμός των εταιρειών δρα υπέρ των παικτών και οι παροχές σε υπηρεσίες και προσφορές είναι πολλές.

Η μεγάλη προσφορά μπορεί να μπερδέψει τον παίκτη. Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε μια ολιστική προσέγγιση των υπηρεσιών τους. Αξιολογούμε τις αγορές, τις αποδόσεις, την γκανιότα, το live streaming, την εξυπηρέτηση πελατών, αλλά και τους διαθέσιμους τρόπους συναλλαγων κάθε εταιρείας.

2. TΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ BONUS ΤΗΣ ΑΓΟΡΑΣ

Κάθε bookmaker κάνει τη δική του προσπάθεια για να προσελκύσει νέους παίκτες ή να επιβραβεύσει αυτούς που ήδη έχουν γραφτεί στην πλατφόρμα του. Αναλύουμε  όλα τα διαθέσιμα bonus της αγοράς. Αξιολογούμε το ποσό που σας δίνεται και το ποσοστό επί της πρώτης σας κατάθεσης.

Πάμε ένα βήμα παρακάτω , αξιολογώντας τους όρους και προϋποθέσεις. Πόσο εύκολο ή όχι είναι να τζιράρετε τα χρήματα που σας δόθηκαν και αν έχει αξία να καρπωθείτε μία συγκεκριμένη προσφορά. Ποιά είναι η ελάχιστη απόδοση κι αν εξαιρούνται κάποιοι τρόποι συναλλαγών από την προσφορά. Πάντα ξεκάθαρα και μέσα από μία ουδέτερη οπτική γωνία, για να μην βρεθείτε προ εκπλήξεως.

3. ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΑΜΠΛΕΤΑ

Είναι η επιτομή της εξέλιξης. Το mobile betting τείνει πλέον να τραβά πάνω του μεγαλύτερο τζίρο από το παιχνίδι στον υπολογιστή. Παίζετε όπου κι αν είστε μέσα από το κινητό σας τηλέφωνο ή την ταμπλέτα.

Κάθε εταιρεία προσπαθεί να παρέχει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στους πελάτες της παιχνίδι στο κινητό. Άλλη μέσω app εφαρμογής διαθέσιμη για Android και iOS (iTunes Store), άλλη μέσω κινητής πλατφόρμας (mobile site) κι άλλη διαθέτοντας και τους δύο τρόπους. Δείτε μέσα από τις μας τί σας βολεύει και τί ταιριάζει στις δικές σας ανάγκες και την προσωπική σας συσκευή.

4. LIVE STREAMING ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ

Είναι το απόλυτο εργαλείο για το στοίχημα. Το Live Streaming είναι η υπηρεσία που προσφέρουν αρκετές εταιρείες για τη ζωντανή μετάδοση κάποιων αγώνων μέσα από την πλατφόρμα τους.

Μάθετε ποιά ματς δείχνει κάθε bookmaker, από ποιά πρωταθλήματα και διοργανώσεις. Ποιοί είναι οι όροι για να δείτε ματς σε live streaming εφόσον συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Επίσης πληροφορηθείτε για το πρόγραμμα μεταδόσεων και μάθετε αν το ματς που θέλετε να παίξετε σε live betting θα προβληθεί ζωντανά.

5. ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Στην ιστοσελίδα μας σεβόμαστε τον παίκτη του στοιχήματος που ρισκάρει τα χρήματά του. Λαμβάνουμε τα προγνωστικά στοιχήματος ως μία πολύ σοβαρή υπόθεση.

Προσεγγίζουμε τα παιχνίδια μέσα από ενδελεχές ρεπορτάζ και καταλήγουμε σε χρήσιμα συμπεράσματα χωρίς πολλά όμως λόγια. Κατόπιν προκύπτει η συγκεκριμένη πρόταση για κάθε ματς. Το στοίχημα έχει πάντα ρίσκο. Το κέρδος δεν είναι δεδομένο. Μπορεί όμως να είναι δεδομένη η υπεύθυνη προσπάθεια για σωστή πληροφόρηση, λογικό σκεπτικό και πρόταση που σέβεται τα χρήματα και την εμπιστοσύνη του παίκτη που θα την ακολουθήσει.

6. ΘΕΩΡΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΟΣ

Οδηγός με χρήσιμες συμβουλές και έννοιες γύρω από το χώρο του online στοιχήματος , έτσι ώστε να έχετε γνώση και άποψη για το νόμιμο διαδικτυακό στοίχημα (π.χ under-over , κάρτες , κόρνερ , παρολί , γκανιότα , combo bets,  κ.α ).

Επίσης , χρηστικές πληροφορίες γύρω από τη διαχειριση των συναισθημάτων στο στοίχημα και τον Υπεύθυνο στοιχηματισμό.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ