aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚυριακάτικο μενού με σούπερ ντέρμπι. Παίξε στην Bet on Alfa

Κυριακάτικο μενού με σούπερ ντέρμπι. Παίξε στην Bet on Alfa

Δύο πολύ μεγάλα ντέρμπι Ομόνοια – ΑΕΚ και Ανόρθωση – Απόλλων, καθώς και την έξοδο του ΑΠΟΕΛ στο «Τάσος Μάρκου» για τον αγώνα με την ΕΝΠ, περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος CYTA Α’ κατηγορίας.

Προσφέρονται όλες οι σημερινές αναμετρήσεις, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε τις αποδόσεις online στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

18:30   ΟΜΟΝΟΙΑ – ΑΕΚ

Λίγες μέρες μετά τον θρίαμβο κόντρα στον Ερυθρό Αστέρα, με τον οποίο σφράγισε την παρουσία της σε ομίλους ευρωπαϊκής διοργάνωσης, η Ομόνοια υποδέχεται την ΑΕΚ που έχει ψηλές φιλοδοξίες και από την φετινή σεζόν.

Ο άσος για νίκη της Ομόνοιας έχει απόδοση 2.05, το διπλό της ΑΕΚ 3.45 και η ισοπαλία 3.25. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τον αριθμό των γκολ που θα σημειωθούν στο ντέρμπι, το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 2.05, το under 2.5 goals 1.65 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.85.

19:30   ΕΝΠ – ΑΠΟΕΛ

Πολύ μεγάλο φαβορί με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 1.30 είναι το ΑΠΟΕΛ για τη νίκη, ο άσος για να κάνει την έκπληξη η ΕΝΠ και να πάρει το νικηφόρο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 9.20, ενώ στο 4.80 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα. Στο 1.75 είναι η απόδοση του over 2.5 goals, 1.95 το under 2.5 goals και 2.15 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

20:30   ΑΝΟΡΘΩΣΗ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Μεγάλο ντέρμπι στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» με τον άσο για νίκη της Ανόρθωσης να προσφέρεται στο 2.35, το διπλό για νίκη του Απόλλωνα 2.80 και την ισοπαλία 3.25. Στο 2.05 προσφέρεται το over 2.5 goals, 1.65 το under 2.5 goals και 1.85 η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ