aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚΡΙΣΙΜΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan! 

ΚΡΙΣΙΜΟ ΝΤΕΡΜΠΙ, Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ με 0% γκανιότα*, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan! 

Μεγάλη Κυριακή η σημερινή για το κυπριακό πρωτάθλημα, καθώς δύο διεκδικητές του τίτλου, Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ αναμετρώνται σε ένα ματς χωρίς αύριο για τις δύο ομάδες. Η μεγάλη αναμέτρηση προσφέρεται με 0% γκανιότα*, αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out, από την Stoiximan, τη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Στις 16:00 στο Αντώνης Παπαδόπουλος, η Ανόρθωση υποδέχεται τον ΑΠΟΕΛ και ο άσσος προσφέρει απόδοση 2.27, η ισοπαλία προσφέρει 3.55 και η νίκη του ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 3.05. Το Over 2.5 γκολ δίνει 2.17, το Under 2.5 γκολ δίνει 1.67, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.93 και το No Goal δίνει 1.80.

Στα αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, μπορείτε να ποντάρετε στο ποια ομάδα θα σκοράρει πρώτη, με την Ανόρθωση να δίνει 1.90 και τον ΑΠΟΕΛ να δίνει 2.25. Μπορείτε να ποντάρετε στη νίκη της Ανόρθωσης με Draw No Bet με απόδοση 1.65, ενώ η νίκη του ΑΠΟΕΛ με Draw No Bet δίνει απόδοση 2.17.

Στα στοιχήματα των παικτών, ο Μανιάς της Ανόρθωσης δίνει απόδοση 2.50 για να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα, ο Οκριασβίλι της Ανόρθωσης δίνει επίσης 2.50, ενώ ο Νουχίου του ΑΠΟΕΛ δίνει 3.20 και ο Σαχάρ του ΑΠΟΕΛ δίνει απόδοση 3.40.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ανόρθωση-ΑΠΟΕΛ εδώ.

Στις 18:00, η Ομόνοια υποδέχεται την ΕΝΠ με τη νίκη των γηπεδούχων να δίνει απόδοση 1.28, την ισοπαλία να δίνει 6.10 και τη νίκη της ΕΝΠ να δίνει απόδοση 9.50. Το Over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70 και το Under 2.5 γκολ δίνει 2.12, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.20 και το No Goal δίνει 1.63.

Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο ενδεχόμενο να νικήσει η Ομόνοια από το πρώτο ημίχρονο με απόδοση 1.93, ενώ το Χ/1 δίνει απόδοση 3.75.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ομόνοια-ΕΝΠ εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ