aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚρίνεται ο τίτλος στο φινάλε σε Premier League & Serie A / Παίξε Μπάλα με...

Κρίνεται ο τίτλος στο φινάλε σε Premier League & Serie A / Παίξε Μπάλα με την Bet On Alfa

Premier League & Serie A φτάνουν στο τέλος τους και οι ομάδες της κορυφής με νίκη εξασφαλίζουν τον τίτλο.

Η Μάντσεστερ Σίτι βρίσκεται στην κορυφή της Πρέμιερ Λιγκ και με νίκη σήμερα (18:00) κόντρα στην αδιάφορη Άστον Βίλα θα κατακτήσει το πρωτάθλημα. Στους δώδεκα πιο πρόσφατους μεταξύ τους αγώνες ανεξαρτήτως έδρας η Σίτι μετράει έντεκα νίκες και ένας αγώνες τελείωσε ισόπαλος. Την προηγούμενη αγωνιστική πήρε ισοπαλία με σκορ 2-2 εκτός έδρας από την Γουέστ Χαμ ενώ έχανε με σκορ 2-0 στο ημίχρονο.  Πριν από αυτόν τον αγώνα είχε πέντε σερί νίκες στο πρωτάθλημα στις οποίες σκόραρε από τουλάχιστον τρία γκολ. Η Άστον Βίλα έχει μόνο μία ήττα στους έξι τελευταίους αγώνες της, από ην Λίβερπουλ. Στους πέντε πιο πρόσφατους σκόραρε.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Μάντσεστερ Σίτι  προσφέρεται σε απόδοση 1.17, η ισοπαλία στο 7.60, η νίκη της Άστον Βίλα στο 15.00, το Over 2.5 στο 1.40, το Under 2.5 στο 2.85 και το Goal/Goal στο 2.20. Το Over 3.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.00 και το Over 5.5 στο 3.30.

Στην ενότητα Combo υπάρχουν ενδιαφέρουσες επιλογές:

Over 2.5 & Goal/Goal – Απόδοση 2.40

Νίκη Μάντσεστερ Σίτι & Over 3.5 – Απόδοση 2.10

Νίκη Μάντσεστερ Σίτι & Goal/Goal – Απόδοση 2.65

Τι είναι τα Combo Bets; Σε κάθε αγώνα η Bet on Alfa προσφέρει πολλές περιπτώσεις συνδυασμών του τελικού αποτελέσματος, του πλήθους των γκολ και του αν θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες. Για να δείτε όλους τις διαθέσιμες επιλογές με τις αποδόσεις τους επισκεφτείτε την καρτέλα “Combo” που υπάρχει σε κάθε αγώνα.

Κατεβάστε τώρα το application της Bet on Alfa για να έχετε πρόσβαση οποιαδήποτε στιγμή απ’ όπου κι αν βρίσκεστε. Είναι διαθέσιμο και για iOS και για Android συσκευές.

Η Λίβερπουλ βρίσκεται έναν βαθμό πίσω από την Μάντσεστερ Σίτι και δεν της αρκεί η νίκη για να στεφθεί πρωταθλήτρια. Οφείλει να κάνει το καθήκον της και να περιμένει το αποτέλεσμα της Σίτι. Παραμένει αήττητη στους 18 τελευταίους αγώνες της στο πρωτάθλημα και στο φινάλε υποδέχεται την αδιάφορη Γουλβς (18:00) η οποία στους έξι τελευταίους αγώνες της έχει τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Λίβερπουλ προσφέρεται σε απόδοση 1.15, η ισοπαλία στο 7.80, η νίκη της Γουλβς στο 16.00, το Over 2.5 στο 1.40, το Under 2.5 στο 2.80 και το Goal/Goal στο 2.20. Το Over 3.5 προσφέρεται σε απόδοση 2.10 και το Over 4.5 στο 3.40.

Ξεχωρίζουν τα ακόλουθα ειδικά στοιχήματα:

Λίβερπουλ – Νίκη και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 1.95

Over 1.5 και στα δύο ημίχρονα / Απόδοση 3.15

Λίβερπουλ – Νίκη χωρίς να δεχτεί γκολ / Απόδοση 1.75

Χρόνος επίτευξης πρώτου γκολ, 1’-10’ / Απόδοση 3.50

Η Μίλαν με τις πέντε σερί νίκες που έκανε στους πρόσφατους αγώνες της και το αήττητο σερί για 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην κορυφή της Serie A και χρειάζεται τουλάχιστον ισοπαλία εκτός έδρας με την Σασσουόλο (19:00) για να κατακτήσει τον τίτλο. Η Μίλαν εκτός έδρας έχει κάνει μόνο μία ήττα. Η Σασσουόλο στους 14 από τους 15 πιο πρόσφατους εντός έδρας αγώνες της έκανε Goal/Goal. Στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος η Σασσουόλο νίκησε στο Μιλάνο με σκορ 3-1.

Στην Bet on Alfa η νίκη της Σασσουόλο προσφέρεται σε απόδοση 6.00, η ισοπαλία στο 4.90, η νίκη της Μίλαν στο 1.45, το Over 2.5 στο 1.45, το Under 2.5 στο 2.75 και το Goal/Goal στο 1.60.

Το ημίχρονο-τελικό Χ/2 προσφέρεται σε απόδοση 4.40, το σκορ 1-0 υπέρ της Μίλαν στο 10.00 και το 2-0 υπέρ της Μίλαν στο 8.20.

Τα ημίχρονα-τελικά έχουν το προνόμιο του Cash Back στην Bet on Alfa. Τι είναι όμως το Cash Back; H Bet on Alfa επιστρέφει τα πονταρίσματα σε Ημίχρονα-Τελικά και Ακριβές Σκορ αν εμφανιστεί λευκή ισοπαλία (0-0). Μπορεί να κερδίσετε επιστροφή χρημάτων όταν χάνεται το στοίχημά σας.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε όλους τους αγώνες της Serie A σε ζωντανή μετάδοση μέσω Live Streaming στην Bet on Alfa.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Αυτά είναι:

  • Mπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.
  • Bonus στα παρολί μέχρι 50%
  • Cash Back στο σκορ 0-0

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές. Μπορείτε να δείτε την εξέλιξη των αποδόσεων πατώντας εδώ.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ