aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚρίνεται η πρόκριση στον Α' Όμιλο του EURO, πόνταρε στην Megabet Plus με κορυφαίες επιλογές...

Κρίνεται η πρόκριση στον Α’ Όμιλο του EURO, πόνταρε στην Megabet Plus με κορυφαίες επιλογές και με Cash Out

Ξεκινά η τρίτη αγωνιστική στο Euro 2020, με δύο ματς για τον 1ο Όμιλο που θα κρίνουν το δεύτερο εισιτήριο πρόκριση, καθώς η Ιταλία έχει ήδη σφραγίσει την παρουσία της στην επόμενη φάση. Στις 19:00, η Ιταλία θα αναμετρηθεί με την Ουαλία στην Ρώμη, ενώ την ίδια ώρα η Ελβετία θα αντιμετωπίσει την Τουρκία στο Μπακού.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της για την διοργάνωση του EURO 2020 για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Ιταλία-Ουαλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ιταλίας προσφέρει 1.47, ενώ για νίκη της Ουαλίας δίνει 7.22. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 4.01. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.20, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 2.44.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΙΤΑΛΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Για το Ελβετία-Τουρκία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ελβετίας προσφέρει 1.67, ενώ για νίκη της Τουρκίας δίνει 4.72. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα είναι 3.84. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.70, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.12. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες είναι 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΛΒΕΤΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ