aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚόντρα Ομόνοια-Μαν. Γιουνάιτεντ και Φενέρ-ΑΕΚ, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Κόντρα Ομόνοια-Μαν. Γιουνάιτεντ και Φενέρ-ΑΕΚ, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus

Σημαντική αγωνιστική για τις κυρπαικές ομάδες, που δύσκολες μάχες στο Γιουρόπα Λιγκ και στο Κόνφερενς Λιγκ, με την Megabet Plus να προσφέρει κορυφαίες αποδόσεις. Η Ομόνοια υποδέχεται τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (19:45) στο ΓΣΠ, ενώ η ΑΕΚ φιλοξενείται από τη Φενέρ στο «Σακάρ Σαράτσογλου» (22:00). ΟΑπόλλων κοντράρεται με την Αλκμάαρ στην Ολλανδία (22:00). Την ίδια ώρα, ο Ολυμπιακός θα αναμετρηθεί με την Καραμπάκ στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Φενέρμπαχτσε – ΑΕΚ, η επιλογή για νίκη της Φενέρμπαχτσε δίνει 1.36, ενώ για νίκη της ΑΕΚ δίνει 7.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.68, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.12. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΑΕΚ ΛΑΡΝΑΚΑΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ομόνοια – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας δίνει 12.63, ενώ για νίκη της Γιουνάιτεντ δίνει 1.19. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.43. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.55, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.37. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.25.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αλκμάαρ – Απόλλων, η επιλογή για νίκη της Αλκμάαρ δίνει 1.34, ενώ για νίκη του Απόλλωνα δίνει 7.93. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.10. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.00.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΛΚΜΑΑΡ – ΑΠΟΛΛΩΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Καραμπάκ, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.96, ενώ για νίκη της Καραμπάκ δίνει 3.59. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.82, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.93. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ