aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚαρμιώτισσα – ΕΝΠ, με πολλές επιλογές στην Bet on Alfa

Καρμιώτισσα – ΕΝΠ, με πολλές επιλογές στην Bet on Alfa

Μόλις τρεις αγώνες θα γίνουν για την 5η αγωνιστική μετά τις αναβολές που προέκυψαν και το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει το ματς Καρμιώτισσα – ΕΝΠ στις 19:00 στο «Στέλιος Κυριακίδης» στην Πάφο.

Η σημερινή αναμέτρηση προσφέρεται από την Bet on Alfa, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet on Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Η Καρμιώτισσα με δύο ισοπαλίες στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές, προσφέρεται σε απόδοση 2.25 για να πάρει τη νίκη, στο 2.90 προσφέρεται το διπλό για νίκη της ΕΝΠ και 3.25 η ισοπαλία. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.95, το under 2.5 goals έχει απόδοση 1.70 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.75.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ματς.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ