aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚάνει restart η Premier League και παίζει στην Bet On Alfa

Κάνει restart η Premier League και παίζει στην Bet On Alfa

Με δύο εξ’ αναβολής αναμετρήσεις, κάνει το δικό της restart και η Premier League και ακόμα ένα μεγάλο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα επιστρέφει στη δράση. Το σημερινό πρόγραμμα περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Aston Villa – Sheffield Utd στις 20:00 και το ντέρμπι Man City – Arsenal στις 22:15.

Η δράση στην Premier League, όπως και σε όλα τα υπόλοιπα μεγάλα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα που έχουν αρχίσει ξανά, παίζει στην Bet On Alfa, Που προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy,  ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της Bet On Alfa Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Το ντέρμπι Man City – Arsenal έχει φαβορί που είναι οι γηπεδούχοι με απόδοση 1.32, το διπλό προσφέρεται στο 7.80 και το ισόπαλο αποτέλεσμα 5.40. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.38, στο 2.90 προσφέρεται το under 2.5 goals και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες, προσφέρεται σε απόδοση 1.60.

Για το ματς Aston Villa – Sheffield United η νίκη των γηπεδούχων προσφέρεται σε απόδοση 3.20, το διπλό στο 2.25 και η ισοπαλία 3.25. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2, το Under 2.5 goals 1.70 και η επιλογή να σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.80.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

Ακολούθησε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa

Ακολούθησε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ