aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚαι τώρα οι δύο τους! Ποια θα ανέβει στη Serie A;

Και τώρα οι δύο τους! Ποια θα ανέβει στη Serie A;

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους του Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

Και τώρα οι δυο τους! Κάλιαρι και Μπάρι έφτασαν στους διπλούς τελικούς στα πλέι οφ ανόδου της Serie B και μία από τις δύο θα πανηγυρίσει στο τέλος την πολυπόθητη άνοδο στη Serie A! Ο πρώτος τελικός απόψε στην έδρα της Κάλιαρι, ο επαναληπτικός την Κυριακή στην έδρα της Μπάρι.

Η Κάλιαρι έφτασε στον τελικό αποκλείοντας την Πάρμα του Τζίτζι Μπουφόν με νίκη εντός έδρας (3-2) και ισοπαλία εκτός (0-0). Η Μπάρι από την άλλη απέκλεισε την Σουντιρόλ, την οποία κέρδισε με 1-0 εντός έδρας και μολονότι έχασε με το ίδιο σκορ εκτός έδρας πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, επειδή στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος είχε τερματίσει πιο ψηλά (χωρίς παράταση και πέναλτι).

Η νίκη της Κάλιαρι απόψε έχει απόδοση 1.91, η ισοπαλία είναι στο 3.62 και η νίκη της Μπάρι δίνει 4.99 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Η παράδοση, πάντως, είναι με τους γηπεδούχους, αφού στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια η Κάλιαρι αριθμεί 6 νίκες.

Τα 4 τελευταία εντός έδρας ματς της Κάλιαρι και συνολικά τα έξι από τα οχτώ τελευταία παιχνίδια της στο πρωτάθλημα ήταν over 2.5 γκολ. Από την άλλη η Μπάρι έχει πέντε under 2.5 γκολ στα έξι τελευταία ματς και τρία ΝG στα 4 τελευταία παιχνίδια. Στον αποψινό τελικό το over 2.5 γκολ δίνει 2.37 και το under 2.5 γκολ είναι στο 1.60, ενώ το GG έχει απόδοση 2.15 και το NG είναι στο 1.65 στον Stoiximan.

Εντυπωσιακό στατιστικό είναι το ακόλουθο: στα 9 από τα 20 εκτός έδρας παιχνίδια της Μπάρι στη φετινή Serie B δόθηκε κόκκινη κάρτα! Αν βλέπετε και απόψε κόκκινη κάρτα στο ματς, η απόδοση είναι 2.87, ενώ αν βλέπετε over 1.5 αποβολή, ποντάρετε στο 10.00!

Αν ψάχνετε πρωταγωνιστή στο ματς, ο Λαπαντούλα έχει σκοράρει στο 53% των φετινών αγώνων της Κάλιαρι και στα 5 τελευταία ματς που σκόραρε, η ομάδα του κέρδισε! Το ενδεχόμενο να σκοράρει και απόψε ο Λαπαντούλα θα το βρείτε στον Stoiximan με απόδοση 1.95, ενώ αν τον βλέπετε πρώτο σκόρερ του αγώνα, ποντάρετε στο 3.60. Αν πάλι θεωρείτε ότι θα βάλει 2 ή περισσότερα γκολ, η απόδοση είναι 5.10!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ