aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚαι το Champions League με 0% γκανιότα, ΣΟΥΠΕΡ αγορές και Cash Out μόνο στον Stoiximan!

Και το Champions League με 0% γκανιότα, ΣΟΥΠΕΡ αγορές και Cash Out μόνο στον Stoiximan!

Τελευταία πράξη πριν τους ομίλους του Champions League με τα καθοριστικά πλέι οφ της διοργάνωσης! Απόψε οι πρώτοι αγώνες, με το ζευγάρι Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν να συγκεντρώνει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον. Και όπως πάντα, τα καλύτερα παιχνίδια με μηδενική γκανιότα από τον Stoiximan! Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει όλα τα μεγάλα ματς στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα με 0% γκανιότα*, ενισχυμένες αποδόσεις, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν, λοιπόν, απόψε στις 22:00. Στο 2.74 ο «άσος», στο 3.63 η ισοπαλία, στο 2.78 το «διπλό». Το over 2.5 γκολ έχει απόδοση 1.88, το over 3.5 γκολ είναι στο 3.15 και το over 4.5 γκολ στο 5.70, ενώ το under 2.5 γκολ δίνει 1.93. Στο 1.70 το GG, στο 2.12 το NG. Αν βλέπετε GG και over 2.5 γκολ, ποντάρετε στο 2.12, ενώ αν βλέπετε GG και over 3.5 γκολ, η απόδοση είναι 3.25. Το over 1.5 γκολ στο ημίχρονο δίνει 2.82, το over 1.5 γκολ για την Ρέιντζερς είναι στο 2.30 και το over 1.5 γκολ για την Αϊντχόφεν στο 2.35. Αν πιστεύετε ότι δεν θα μπουν γκολ και στα δύο ημίχρονα, η απόδοση είναι 2.00. Το over 1.5 γκολ και στα δύο ημίχρονα δίνει 5.00 και το under 1.5 γκολ και στα δύο ημίχρονα είναι στο 2.47. Το GG στο πρώτο ημίχρονο δίνει 4.05 και στο δεύτερο 2.92. Ποιος θα είναι ο πρώτος σκόρερ του αγώνα; Στο 7.10 η απόδοση για τον Μορέλος, στο 7.50 για τον Τσόλαρ, στο 7.60 για τον Ντε Γιονγκ, στο 8.75 για τον Γκακπό.

Όλες οι αγορές για το Ρέιντζερς-Αϊντχόφεν εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ