aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚαυτές ρεβάνς Απόλλων-Μακάμπι και Αϊντχόφεν-Μονακό, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Καυτές ρεβάνς Απόλλων-Μακάμπι και Αϊντχόφεν-Μονακό, πόνταρε στις κορυφαίες αποδόσεις της Megabet Plus

Σφραγίζονται τα εισιτήρια για τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ με τις ρεβάνς του 3ου προκριματικού γύρου. Οι προβολείς επικεντρώνονται στο ματς που θα γίνει στο ΓΣΠ τις 20:00, με τον Απόλλωνα να υποδέχεται την Μακάμπι Χάιφα. (Πρώτο ματς 4-0). Στις 21:30 η Στουρμ Γκρατς φιλοξενεί την Ντιναμό Κιέβου (Πρώτο ματς 1-0), ενώ την ίδια ώρα η Αϊντχόφεν θα αναμετρηθεί με τη Μονακό στον επαναληπτικό του 1-1. Η Μίντιλαντ αγωνίζεται με την Μπενφίκα και έχει ελάχιστες πιθανότητες μετά το 4-1 του «Ντά Λουζ».

H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Απόλλων – Μακάμπι Χάιφα, η επιλογή για νίκη του Απόλλωνα δίνει 3.49, ενώ για νίκη της Μακάμπι δίνει 2.03. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.34. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.05, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.72. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.86.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΠΟΛΛΩΝ – ΜΑΚΑΜΠΙ ΧΑΙΦΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Αϊντχόφεν – Μονακό, η επιλογή για νίκη της Αϊντχόφεν δίνει 2.25, ενώ για νίκη της Μονακό δίνει 2.83. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.56.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΙΝΤΧΟΦΕΝ – ΜΟΝΑΚΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Στουρμ Γκρατς – Ντιναμό Κιέβου, η επιλογή για νίκη της Στουρμ Γκρατς δίνει 2.37, ενώ για νίκη της Ντιναμό Κιέβου δίνει 2.87. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.22. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.11, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΤΟΥΡΜ ΓΚΡΑΤΣ – ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μίντιλαντ – Μπενφίκα, η επιλογή για νίκη της Μίντιλαντ δίνει 4.16, ενώ για νίκη της Μπενφίκα δίνει 1.72. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΙΝΤΙΛΑΝΤ – ΜΠΕΝΦΙΚΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ