aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΚαυτές κόντρες ΑΕΚ-Γουέστ Χαμ και Μαν.Γιουνάϊτεντ-Μπέτις, πόνταρε τώρα στην Megabet με αμέτρητες επιλογές

Καυτές κόντρες ΑΕΚ-Γουέστ Χαμ και Μαν.Γιουνάϊτεντ-Μπέτις, πόνταρε τώρα στην Megabet με αμέτρητες επιλογές

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σπουδαία ματς για τους «16» του Γιουρόπα Λιγκ και του Κόνφερενς Λιγκ. Το μεγάλο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στην Κύπρο με τον αγώνα ΑΕΚ – Γουέστ Χαμ στην Αρένα στις 19:45. Σε άλλους αγώνες η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται την Μπέτις στο «Ολντ Τράφορντ» στις 22:00, ενώ η Ρόμα φιλοξενεί την Σοσιεδάδ στο «Ολίμπικο» στις 19:45. Η Άρσεναλ έχει δύσκολη αποστολή στο «Ζοσέ Αλβαλάδε» κόντρα στην Σπόρτινγκ στις 19:45, ενώ η Γιουβέντους αντιμετωπίζει την Φράιμπουργκ στις 22:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΚ – Γουέστ Χαμ, η επιλογή για νίκη της ΑΕΚ δίνει 5.00, ενώ για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 1.67. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.99, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΑΕΚ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Μπέτις, η επιλογή για νίκη της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δίνει 1.38, ενώ για νίκη της Μπέτις δίνει 7.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.67, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.17. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ – ΜΠΕΤΙΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ρόμα – Σοσιεδάδ, η επιλογή για νίκη της Ρόμα δίνει 2.25, ενώ για νίκη της Σοσιεδάδ δίνει 3.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.05. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.65, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.46. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.22.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΡΟΜΑ – ΣΟΣΙΕΔΑΔ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους – Φράιμπουργκ, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 1.65, ενώ για νίκη της Φράιμπουργκ δίνει 5.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.65. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.18, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.67. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.16.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΦΡΑΙΜΠΟΥΡΓΚ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σπόρτινγκ – Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Σπόρτινγκ δίνει 3.50, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 2.15. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.30. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.03, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.76. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.82.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣΑΒΟΝΑΣ – ΑΡΣΕΝΑΛ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ