aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗμιτελικός Βέλγιο-Γαλλία και δυνατά ματς στη Νότια Αμερική, οι καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus και...

Ημιτελικός Βέλγιο-Γαλλία και δυνατά ματς στη Νότια Αμερική, οι καλύτερες αποδόσεις στην Megabet Plus και με Cash Out

Το εισιτήριο της πρόκρισης για τον τελικό του Nations League 2021 διεκδικούν Βέλγιο και Γαλλία σε αγώνα που θα γίνει στο «Γιουβέντους Στάντιουμ» στις 21:45. Σημαντικοί αγώνες θα γίνουν και για την 11η αγωνιστική του προκριματικού ομίλου για τη Νότια Αμερική. Στις 02:00 η Παραγουάη φιλοξενεί την Αργεντινή, ενώ στις 02:30 η Βενεζουέλα υποδέχεται την Βραζιλία.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Βέλγιο-Γαλλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του Βέλγιου προσφέρει 2.84, ενώ για νίκη της Γαλλίας δίνει 2.53. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.04. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.17, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.59. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.91.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΛΓΙΟ – ΓΑΛΛΙΑ

Για το Παραγουάη-Αργεντινή, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Παραγουάης προσφέρει 5.96, ενώ για νίκη της Αργεντινής δίνει 1.58. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.48. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.12, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.14.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΡΑΓΟΥΑΗ – ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ

Για το Βενεζουέλα-Βραζιλία, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Βενεζουέλας προσφέρει 9.84, ενώ για νίκη της Βραζιλίας δίνει 1.28. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.82. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.87, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.80. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.44.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ