aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗΜΕΡΑ PLAY OUT Καρμιώτισσα-Ερμής και ΑΠΟΕΛ-Δόξα με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο...

ΗΜΕΡΑ PLAY OUT Καρμιώτισσα-Ερμής και ΑΠΟΕΛ-Δόξα με σούπερ αποδόσεις, αμέτρητες επιλογές και Cash Out μόνο από τον Stoiximan!

Τα Play Out μπαίνουν στην τελική τους ευθεία με δύο σημαντικά ματς σήμερα στις 16:30, η Καρμιώτισσα υποδέχεται τον Ερμή και ο ΑΠΟΕΛ την Δόξα στις 19:00. Ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές, σούπερ αποδόσεις και Cash Out!

Η νίκη της Καρμιώτισσας δίνει απόδοση 4.70, η ισοπαλία δίνει απόδοση 3.95 και η νίκη του Ερμή δίνει απόδοση 1.62, το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.70 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.05, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.72, ενώ το No Goal δίνει απόδοση 2.00.

Όλες οι αγορές για το Καρμιώτισσα-Ερμής εδώ.

Στις 19:00, ο ΑΠΟΕΛ αντιμετωπίζει την Δόξα και η νίκη των γηπεδούχων δίνει απόδοση 1.37, η ισοπαλία δίνει απόδοση 4.45 και η νίκη της Δόξας δίνει απόδοση 8.25, ενώ το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 1.78 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.93, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 2.10 και το No Goal δίνει απόδοση 1.65.

Όλες οι αγορές για το ΑΠΟΕΛ-Δόξα εδώ.

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στον Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ