aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗ Meridianbet στον τελικό του Conference League, Ρόμα και Φέγενορντ για την κούπα!

Η Meridianbet στον τελικό του Conference League, Ρόμα και Φέγενορντ για την κούπα!

** ** O αγώνας Ρόμα – Φέγενορντ για τον τελικό του UEFA Conference League λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Ρόμα και Φέγενορντ διεκδικούν την πρώτη κούπα του UEFA Conference League, ο τελικός του UEFA Conference League είναι μονός και διεξάγεται στα Τίρανα. Παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας.

Στην Ευρώπη η Ρόμα έκανε το χρέος της, φτάνοντας στον πρώτο τελικό τους μετά το 1991. Και όλα αυτά, αν και η σεζόν σημαδεύτηκε από την εξάρα στη Νορβηγία από την Μπόντο Γκλιμτ. Στα νοκ άουτ μίλησε η κλάση των παικτών τους, αλλά και φυσικά του Μουρίνιο απέναντι σε Φίτεσε, Μπόντο Γκλιμτ, Λέστερ. Αποκάλυψη της σεζόν ο Άγγλος φορ Έιμπραχαμ με τα 17 γκολ του στη Σέριε Α και τα 9 στην Ευρώπη.

Αξιο αναφοράς ότι η Ρόμα κατέκτησε το τελευταίο τρόπαιό της το 2008 και συγκεκριμένα το Κύπελλο Ιταλίας νικώντας 2-1 στον τελικό την Ίντερ.

Από την άλλη η Φέγενορντ υπέστη ήττα στο φινάλε της Eredivisie από την Τβέντε (1-2 εντός) δεν στοίχισε το παραμικρό, καθώς είχε ήδη εξασφαλίσει την 3η θέση. Απέδωσε δικαιοσύνη η τελική της κατάταξη στο βαθμολογικό πίνακα, καθώς ήταν εμφανώς ανώτερη από τις ομάδες που επιχείρησαν να την κοντράρουν (Τβέντε, Αλκμααρ), αλλά δεν είχε το κάτι παραπάνω για να μπει «σφήνα» στο δίδυμο Αγιαξ-Αϊντχόφεν.

Το ταξίδι της στο Conference League ξεκίνησε τον περασμένο Ιούλη, παίρνοντας εύκολες προκρίσεις στα προκριματικά κόντρα σε Ντίτρα (Κόσοβο), Λουκέρνη (Ελβετία) και Ελφσμποργκ (Σουηδία). Στη φάση των ομίλων κατέκτησε άνετα την πρώτη θέση (4-2-0) αφήνοντας πίσω της Σλάβια Πράγας (Τσεχία), Ουνιόν Βερολίνου (Γερμανία) και Μακάμπι Χάιφα (Ισραήλ). Στη φάση των «16» απέκλεισε με δύο νίκες την Παρτιζάν (5-2 εκτός, 3-1 εντός), ενώ ακολούθησαν οι προκρίσεις κόντρα σε Σλάβια Πράγας (3-3 εντός, 3-1 εκτός) και Μαρσέιγ (3-2 εντός, 0-0 εκτός).

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

3557: AS Roma vs Feyernoord «Arena Kombetare, Tirana»

Προϊστορία

* Η Ρόμα φτάνει για 3η φορά στην ιστορία της σε ευρωπαϊκό τελικό και 1η τον 21ο αιώνα. Ηττήθηκε το 1983-84 στα πέναλτι από τη Λίβερπουλ στο Κύπελλο Πρωταθλητριών στο «Ολίμπικο» και το 1990-91 σε διπλό τελικό από την Ιντερ στο Κύπελλο ΟΥΕΦΑ.
* Η Ρόμα έχει υποστεί μόνο 2 ήττες στα 14 φετινά παιχνίδια της στη διοργάνωση (9 νίκες, 3 ισοπαλίες), αμφότερες από την Μπόντο Γκλιμτ (η πρώτη στη φάση των ομίλων και η δεύτερη στα προημιτελικά). Σκόραρε και στα 12, ενώ κράτησε το μηδέν στην άμυνα στα 5 από αυτά.
* 4000 οπαδούς θα έχει στο πλευρό της η Φέγενορντ. Αλλοι τόσοι αναμένεται να ταξιδέψουν στα Τίρανα χωρίς εισιτήριο.
* Ο Λορέντσο Πελεγκρίνι είτε έχει σκοράρει είτε έχει δώσει ασίστ και στις 4 πιο πρόσφατες αναμετρήσεις της Ρόμα στο Κόνφερενς Λιγκ.
* Η Φέγενορντ θα επιχειρήσει να κερδίσει στα Τίρανα τον 4ο ευρωπαϊκό τίτλο της (μετράει 3/3 νίκες σε τελικούς), έχοντας ήδη στην τροπαιοθήκη της το Κύπελλο Πρωταθλητριών το 1970 και δις το Κύπελλο ΟΥΕΦΑ (1974, 2002). Η ομάδα του Ρότερνταμ σημείωσε μίνιμουμ δύο γκολ σε καθένα από αυτά τα τέσσερα παιχνίδια (ο τελικός του Κυπέλλου ΟΥΕΦΑ το 1974 ήταν διπλός).
* Η Φέγενορντ παραμένει αήττητη στα 12 παιχνίδια που έδωσε στο Κόνφερενς Λιγκ από τη φάση των ομίλων και έπειτα (8-4-0). Δεν βρήκε δίχτυα μόνο στο πιο πρόσφατο (0-0 στη Γαλλία κόντρα στη Μαρσέιγ).
* Ο φορ Ντέσερς (10) και ο εξτρέμ Σινιστέρα (6) έχουν σημειώσει περισσότερα από τα μισά γκολ της Φέγενορντ στο Κόνφερενς Λιγκ (28).

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Η Ρόμα έχει αγωνιστικό ρυθμό καθώς αγωνίστηκε την Παρασκευή, έχει σταθεί φέτος όρθια στα δύσκολα στην Ευρώπη και έχει έναν άνθρωπο στον πάγκο της που συνήθως κάνει τη διαφορά σε τέτοια παιχνίδια. Της δίνουμε προβάδισμα για τη νίκη λαμβάνοντας υπόψη ότι θα αγωνιστεί και σε ένα πολύ φιλικό για αυτήν περιβάλλον.

Για τον τελικό του Conference League θα προτείνουμε κάτι διαφορετικό θα επιλέξουμε το «First Goal Method PENALTY» (7.50 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Ρόμα με την Φέγενορντ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

TURBO CASH – Επισπεύσετε τα κέρδη σας με Turbo Cash Out!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ