aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗ Meridianbet παίζει μπάλα στην National League Αγγλίας, οι καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στο Νοτς...

Η Meridianbet παίζει μπάλα στην National League Αγγλίας, οι καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα στο Νοτς Κάουντι – Γκρίμσμπι Τάουν!

** ** O αγώνας Νοτς Κάουντι – Γκρίμσμπι Τάουν για την National League Άγγλιας λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

** Νοτς Κάουντι και Γκρίμσμπι Τάουν συγκρούονται το βράδυ της Δευτέρας για τα ημιτελικά των πλαϊ – οφ της National League Αγγλίας.

Η Γκρίμσμπι τερμάτισε στην 6η θέση του πρωταθλήματος με 77 βαθμούς ενώ η Νοτς Κάουντι τερμάτισε 5η.

Τις τελευταίες τρεις χρονιές η ομάδα της Νοτς Κάουντι παίζει στην League Two και ήταν δύσκολα τα τελευταία χρόνια για την «Κάουντι» και θα θέλει να ξαναεπανέλθει στην League One.

Την τελευταία φορά που βρέθηκαν οι δυο ομάδες στο πρωτάθλημα η Νοτς Κάουντι επικράτησε με 1-0.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

0289: Notts County vs Grimsby Town «Meadow Lane»

Προϊστορία

Στα τελευταία 10 παιχνίδια στο «Meadow Lane» η Νοτς Κάουντι κατάφερε να κερδίσει την Γκρίμσμπι Τάουν δυο φορές, ενώ η Γκρίμσμπι Τάουν κατάφερε να φύγει με τους τρεις βαθμούς από το «Meadow Lane» τρεις φορές.  Έξι φορές οι δύο ομάδες εξήλθαν ισόπαλες.

11 γκολ έχει πετύχει η Νοτς Κάουντι ενώ η Γκρίμσμπι Τάουν έχει πετύχει μόλις 12 γκολ.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Δύο ομάδες με στόχο την άνοδο δύσκολο να προβλέψει κανείς τι μπορεί να γίνει. Φαβορί για αυτό το παιχνίδι δύσκολο αλλά κάποιος πρέπει να πάει για την νίκη και πιστέυουμε ότι θα δώσει παραπάνω βάρος η Νοτς Κάουντι.

Θα προτείνουμε το «Double Chance &Total goals» ο «1X&2-5». (1.80 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Νοτς Κάουντι με την Γκρίμσμπι Τάουν ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

FAST BET – Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστε το δελτίο σας μέσω Fast Bet!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ