aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗ Meridianbet χορεύει σε ρυθμούς «Copa Sudamericana», τι προτείνει για στοίχημα από τον αγώνα Σάντος...

Η Meridianbet χορεύει σε ρυθμούς «Copa Sudamericana», τι προτείνει για στοίχημα από τον αγώνα Σάντος – Μπάνφιλντ!

** ** O αγώνας Σάντος – Μπάνφινλντ για τo Copa Sudamericana λεπτό προς λεπτό στο live betting και με τις καλύτερες αποδόσεις για στοίχημα μόνο την Meridianbet!

**  Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων για το Copa Sudamericana, Στη φάση των «16» προκρίνεται μόνο ο πρώτος του ομίλου. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

Η ομάδα της Σάντος βρίσκεται στα ουράνια μετά το «χρυσό» γκολ που πέτυχε στην εκπνοή του αγώνα με την Ουνιόν Λα Καλέρα (1-0) και την οδήγησε στην κορυφή του ομίλου.

Πριν δύο αγωνιστικές η πρόκριση έδειχνε απίθανη και πλέον είναι αφεντικό του ομίλου και ελέγχει απόλυτα την κατάσταση. Η πρόκριση μπορεί να έρθει σίγουρα με νίκη ή ανεξαρτήτως αποτελέσματος αν δεν καταφέρει η Λα Καλέρα να κερδίσει (εντός) την Ουν. Κατόλικα.

Από την άλλη η Μπανφιλντ πέταξε και τις τελευταίες ελπίδες της για πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης παραχωρώντας εντός έδρας ισοπαλία 1-1 στη Ουνιβερσιδάδ Κατόλικα ντε Κίτο, δεχόμενη μάλιστα την ισοφάριση στo δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων. Είχε προηγηθεί στο 82’ με ανάποδο ψαλίδι του γνωστού μας Ντάτολο, ενώ θα μπορούσε να είχε σκοράρει και νωρίτερα.

Πλέον περιμένει να ξεκινήσει το πρωτάθλημα Αργεντινής το μεθεπόμενο Σαβ/κο. Στο Κόπα ντε λα Λίγκα τερμάτισε στην 8η θέση του ομίλου της με ρεκόρ 5-4-5 και απέχοντας έξι πόντους από τη ζώνη των πλέι-οφ. Αξίζει να σημειωθεί ότι μετρά πέντε συνεχόμενα παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις χωρίς νίκη (0-3-2).

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

0367: Santos FC vs SE Palmeiras «Urbano Caldeira Stadium»

Προϊστορία

*Τελευταία αγωνιστική της φάσης των ομίλων.

Στη φάση των «16» προκρίνεται μόνο ο πρώτος του ομίλου. Κριτήρια ισοβαθμίας: 1) Καλύτερη διαφορά τερμάτων, 2) Καλύτερη επίθεση, 3) Καλύτερη εκτός έδρας επίθεση.

EΚΤΙΜΗΣΗ

**Το κοκαλάκι της νυχτερίδας έχει η Σάντος. Και οι δύο τελευταίες νίκες της στον όμιλο ήρθαν με γκολ στις καθυστερήσεις. Εδώ που έφτασε θα ισοδυναμεί με τεράστια ‘αυτοκτονία» αν δεν κερδίσει την βαθμολογικά αδιάφορη Μπάνφιλντ και χάσει την πρόκριση στους 16.

Για αυτό το παιχνίδι θα προτείνουμε το Double Chance & Total goals «1X&0-2» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.83 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Σάντος με την Μπάνφινλντ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

TURBO CASH – Επισπεύσετε τα κέρδη σας με Turbo Cash Out!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ