aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΗ μάχη με φόντο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζεται στην Γαλλία, οι καλύτερες αποδόσεις στην Ligue...

Η μάχη με φόντο το Ευρωπαϊκό εισιτήριο συνεχίζεται στην Γαλλία, οι καλύτερες αποδόσεις στην Ligue 1 στην Meridianbet!

Μονακό – Νις λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

Στο «Stade Louis II» η Μονακό αντιμετωπίζει την Νις για την 33η Αγωνιστική της Ligue 1.

Πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι στο Γαλλικό πρωτάθλημα με τις δύο ομάδες να ονειρεύονται το Ευρωπαϊκό εισιτήριο με την Νις να το έχει μέχρι στιγμής και η Μονακό να τρέχει να προλάβει.

Η Μονακό με εμφάνιση ποιότητας Τσάμπιονς Λιγκ, έφυγε με πολύτιμη νίκη 3-2 από την έδρα της Ρεν και έφτασε τις τέσσερις διαδοχικές για πρώτη φορά στη σεζόν, η Μονακό βρίσκεται στην 6η θέση της βαθμολογίας με 53 βαθμούς τρεις μακριά από την Ρεν που βρίσκεται στην 3η θέση.

Η νίκη 2-1 εντός έδρας επί της Λοριάν, έδωσε την απαραίτητη ψυχολογική και βαθμολογική ένεση ενόψει της δύσκολης συνέχειας στην Νις. Υποτονική και φανερά επηρεασμένη από τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα στο α’ ημίχρονο, είχε μεγάλα ποσοστά κατοχής μπάλας χωρίς τις κλασικές ευκαιρίες η πολυπόθητη νίκη έδωσε την 4η θέση της βαθμολογίας στην Νις.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

 2334: AS Monaco vs OGC Nice «Stade Louis II»

Προϊστορία

* Απόλυτη ισορροπία στα 9 μεταξύ τους ματς ανεξαρτήτως έδρας (3-3-3).

* Αήττητη η Μονακό στα 6 τελευταία εντός (4-2-0) απέναντι στη Νις.

* Χωρίς νίκη στα 5 τελευταία εκτός η Νις (0-2-3), χειρότερη επίδοση μετά την περίοδο Σεπτεμβρίου 2019 – Φεβρουαρίου 2020.

* Η Νις έχει κερδίσει 9 πέναλτι (7/9 εύστοχα), ενώ η Μονακό μετρά 8 εναντίον της – τα περισσότερα μετά τα 9 των Τρουά και Μπορντό.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Το λες και θαύμα ότι η Μονακό έφτασε τις τέσσερις σερί νίκες στο πρωτάθλημα, αφού η εικόνα της είναι του ύψους και του βάθους. Κάτι παρόμοιο συμβαίνει τελευταία και με τη Νις που όμως έχει παράδοση με γκολ στο Πριγκιπάτο.

Πολύ δυνατό το «Γκολ/Γκολ» για αυτό το παιχνίδι και σε αυτό θα στηρίξουμε. (1.75 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για τους πιο τολμηρούς μπορείτε να διαλέξετε και το «GG & 3+» βρίσκεται στο (2.21 Μeridianbet) η ψηλότερη απόδοση της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Μονακό με την Νις ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

MOBILE APPLICATION BONUS: Στοιχηματίστε από το κινητό σας και πάρτε έξτρα μπόνους!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ