aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETH Manchester City μιλάει για το νούμερο 1 ενώ η Barcelona και η ubet μιλάνε...

H Manchester City μιλάει για το νούμερο 1 ενώ η Barcelona και η ubet μιλάνε τη γλώσσα των τρομερών αποδόσεων!

 Η Ubet αποτελεί τη διαδικτυακή πλατφόρμα στοιχημάτων που προσφέρει στους φιλάθλους της Κύπρου ψηλές αποδόσεις σε πλούσιες στοιχηματικές επιλογές. Μπείτε τώρα στο ubet.com.cy και τοποθετήστε εύκολα και ασφαλισμένα τα στοιχήματα σας. Με την εγγραφή σας και την πρώτη σας κατάθεση, παίρνετε 100% bonus μέχρι €200.

Chelsea – Manchester City
Η Manchester City φέτος στο Premier League αρνείται να μιλήσει για αριθμούς και νούμερα εκτός αν είναι για το 1! Έτσι, αφήνει για λίγο την πόλη της και επισκέπτεται το Stamford Bridge για να πάρει ακόμα μια νίκη με απόδοση 1.95 και να… αλυσοδέσει δίπλα της την πρωτιά. Η Chelsea, που υπόσχεται να δώσει τον καλύτερό της εαυτό, θα πάρει απ’ το… τρία (της κατάταξης) το μεγαλύτερο (νούμερο) στην απόδοση με 3.80 στην νίκη των Λονδρέζων και η ισοπαλία στο 3.75. Τα goals δεν φοβούνται να μιλήσουν για αριθμούς αφού το under 2.5 goals φέρνει 2.25, το goal-goal 1.60 και το over 2.5 goals 1.65.

Espanyol – Barcelona
Η νίκη σε αυτό το ματς θα λέει ξανά και ξανά “no parla… Espanyol” (δεν μιλάω ισπανικά/Espanyol) αφού το απόλυτο φαβορί είναι φυσικά η Barcelona! Με νίκη στο 1.50 για την Barcelona, οι πιθανότητες είναι εμφανέστατα εναντίων της Espanyol που θα έχει την νίκη της στο 5.90 και μια ισοπαλία στο 4.50. Μπορεί να μην μιλάνε ισπανικά, μιλάνε όμως αποδοτικά τα γκολς που φέρνουν 2.30 στο under 2.5 goals, 1.75 στο goal-goal και 1.60 στο over 2.5 goals.  

Πατήστε εδώ για να βρείτε όλες τις στοιχηματικές μας επιλογές.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ