aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETGoal – Goal το ντέρμπι, με απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Goal – Goal το ντέρμπι, με απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Ακόμα μια εκκρεμότητα στο πρωτάθλημα CYTA Α’ κατηγορίας θα διευθετηθεί σήμερα, με τη διεξαγωγή του εξ’ αναβολής ντέρμπι της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, ανάμεσα στην Ανόρθωση και τον Απόλλωνα. Οι δύο ομάδες θα τα πουν μεταξύ τους στις 18:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος», σε ματς που προσφέρεται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις.

Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Μην ξεχνάτε επίσης ότι στην BET ON ALFA μπορείτε να παίξετε κυπριακό ποδόσφαιρο πιο εύκολα από ποτέ, καθώς και ότι προσφέρεται το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Ελαφρώς χαμηλότερη απόδοση για τη νίκη στο σημερινό ντέρμπι έχει ο Απόλλωνας, με το διπλό να προσφέρεται στο 2.45, η απόδοση του άσου για νίκη της Ανόρθωσης είναι 2.65, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 3.30. Το over 2.5 goals έχει απόδοση 2.00, στο 1.70 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και 1.80 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για το σημερινό ντέρμπι, τις οποίες μπορείτε να βρείτε στο www.betonalfa.com.cy.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ