aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETGOAL – GOAL και τα δύο, με απόδοση 2.47 στην BET ON ALFA

GOAL – GOAL και τα δύο, με απόδοση 2.47 στην BET ON ALFA

Δύο αγώνες θα γίνουν σήμερα, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Ο πρωτοπόρος της βαθμολογίας Ολυμπιακός, δοκιμάζεται εκτός έδρας με τον Ακρίτα που βρίσκεται στην 9η θέση της βαθμολογίας,, ενώ στη Λακατάμια το ΘΟΙ που είναι στη 13η θέση, υποδέχεται την Καρμιώτισσα η οποία βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Προσφέρονται από την BET ON ALFA αποδόσεις και ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές για τα δύο σημερινά ματς. Δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις της BET ON ALFA για τις σημερινές αναμετρήσεις:

ΑΚΡΙΤΑΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Πολύ μεγάλο φαβορί για τη νίκη, με απόδοση 1.40 είναι ο Ολυμπιακός. Στο 6.00 προσφέρεται ο άσος για νίκη του Ακρίτα, ενώ στο 4.00 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος. Το over 2.5 Goals έχει απόδοση 1.50, στο 2.25 είναι η απόδοση του under 2.5 Goals, ενώ η απόδοση του Goal – Goal είναι 1.65.

ΘΟΙ – ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ

Ματς που προσφέρεται στην απόλυτη ισορροπία, με τη νίκη τόσο του ΘΟΙ όσο και της Καρμιώτισσας να προσφέρεται στο 2.45, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.20. Στο 1.70 προσφέρεται το over 2.5 Goals, στο 1.90 το under 2.5 Goals και το Goal – Goal προσφέρεται στο 1.50.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος, όπου μπορείτε να παίξετε πιο εύκολα από ποτέ.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ