aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΓκολ ο Πιέρος στο Βέλγιο; Απόδοση 7.70 στην BET ON ALFA

Γκολ ο Πιέρος στο Βέλγιο; Απόδοση 7.70 στην BET ON ALFA

Τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του EURO 2020 ολοκληρώνει η Εθνική Κύπρου, βρίσκοντας στο δρόμο της το ψηλότερο εμπόδιο. Στις 21:45 θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με το πρωτοπόρο Βέλγιο που έχει αλάνθαστη πορεία μέχρι τώρα και η αποστολή είναι εξαιρετικά δύσκολη.

Το σημερινό ματς Βέλγιο -Κύπρος, όπως και τα υπόλοιπα για την 10η αγωνιστική της προκριματικής φάσης του EURO 2020, προσφέρονται από την BET ON ALFA με ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας. Η BET ON ALFA προσφέρει επίσης το πρωτοποριακό Build & Bet, μέσω του οποίου μπορείτε να κάνετε αρκετές επιλογές από τον ίδιο αγώνα και να αυξήσετε τα πιθανά κέρδη σας, καθώς και το πιο ανταγωνιστικό Cash Out της αγοράς.

Είναι πολύ μεγάλο φαβορί το Βέλγιο, με απόδοση μόλις στο 1.03, το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρεται σε απόδοση 9.40, ενώ στο 35 προσφέρεται το διπλό της Κύπρου για να κάνει την πολύ μεγάλη έκπληξη. Η διπλή ευκαιρία Χ2 για να πάρει η Εθνική Κύπρου βαθμολογικό κέρδος από το σημερινό ματς, έχει απόδοση 7.40.

Στο 1.25 προσφέρεται το over 2.5 goals και στο 3.30 το under 2.5 goals, ενώ 1.65 είναι η απόδοση του οver 3.5 goals και 2 η απόδοση του under 3.5 goals.

Ο Λουκάκου με απόδοση 3.65 προσφέρεται σαν ο επικρατέστερος ποδοσφαιριστής για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα, ενώ από πλευράς Εθνικής Κύπρου η απόδοση του Πιέρου Σωτηρίου για να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα είναι 26. Απόδοση 7.70 έχει για να σκοράρει οποιοδήποτε γκολ τον αγώνα ο Πιέρος Σωτηρίου.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους σημερινούς αγώνες της προκριματικής φάσης του EURO 2020.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ