aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΓιουβέντους-Λάτσιο σε μία αναμέτρηση «φωτιά» για την κορυφή της Serie A με 0% γκανιότα, με...

Γιουβέντους-Λάτσιο σε μία αναμέτρηση «φωτιά» για την κορυφή της Serie A με 0% γκανιότα, με πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!   

Η 34η αγωνιστική της Serie A κλείνει με την αναμέτρηση της Γιουβέντους με τη Λάτσιο στις 22:45 και η κορυφή του πρωταθλήματος μπορεί να πάρει «φωτιά», καθώς η Γιουβέντους έχει απόσταση πέντε βαθμών από την Ίντερ, τέσσερις αγωνιστικές πριν το τέλος! Το μεγάλο ματς Γιουβέντους-Λάτσιο και όλες οι σπουδαίες αναμετρήσεις με 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out, μόνο στη Stoiximan, στη μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Αναλυτικά, η νίκη της Γιουβέντους δίνει απόδοση 1.60, η ισοπαλία δίνει απόδοση 4.76 και η νίκη της Λάτσιο δίνει απόδοση 5.99, ενώ το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.62 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.32. Το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.67, το No Goal δίνει απόδοση 2.12, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Γιουβέντους προσφέρεται με απόδοση 1.47, ενώ το να σκοράρει πρώτη η Λάτσιο δίνει 2.90.

Ποιος θα σκοράρει το πρώτο γκολ του αγώνα; Ο Κριστιάνο Ρονάλντο προσφέρει απόδοση 3.20, ο Ιγκουαΐν προσφέρεται με απόδοση 6.00, ενώ ο Ιμόμπιλε της Λάτσιο δίνει απόδοση 6.10.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Γιουβέντους-Λάτσιο

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ