aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΓια την έκπληξη η Βιγιαρεάλ, «κλειδώνει» τελικό η Λίβερπουλ το Champions League παίζει στην Meridianbet!

Για την έκπληξη η Βιγιαρεάλ, «κλειδώνει» τελικό η Λίβερπουλ το Champions League παίζει στην Meridianbet!

Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

*Στο «Estadio de la Ceramica» η Βιγιαρεάλ αντιμετωπίζει την Λίβερπουλ στον επαναληπτικό του 2-0 του «Ανφιλντ» και φυσικά οι «Ρέντς» είναι το φαβορί για πρόκριση στον μεγάλο τελικό του Παρισιού.

Φυσικά και η ομάδα του Έμερι θα τα δώσει όλα για να πάρει την νίκη και την πρόκριση αλλά το έργο της είναι δύσκολο αλλά όχι ακατόρθωτο όπως έχει αποδείξει με Γιουβέντους και με Μπάγερν.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

 2465: Βιγιαρεάλ – Λίβερπουλ «Estadio de la Ceramica» 

Προϊστορία

* Τέταρτη αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο ομάδες, δύο νίκες η Λίβερπουλ, μία η Βιγιαρεάλ. Και στις τρεις προηγούμενες επικράτησε ο εκάστοτε γηπεδούχος χωρίς μάλιστα να δεχτεί γκολ (1+No Goal).
* Η Βιγιαρεάλ έχει εντός έδρας ρεκόρ 4-4-2 απέναντι σε αγγλικές ομάδες, η Λίβερπουλ αντίστοιχα 8-5-8 επί ισπανικού εδάφους.
* Η Βιγιαρεάλ παραμένει αήττητη σε νοκ άουτ εντός έδρας παιχνίδια του Τσάμπιονς Λιγκ (2 νίκες, 5 ισοπαλίες).
* Η Λίβερπουλ έχει 5 σερί εκτός έδρας νίκες στο Τσάμπιονς Λιγκ και ισοφάρισε την κορυφαία επίδοση στην ιστορία της στον θεσμό. Οι «κόκκινοι» έχουν 11 νίκες στα 14 τελευταία εκτός έδρας τους στον θεσμό (2 ήττες).
* Η Λίβερπουλ ηττήθηκε και στα 4 τελευταία εκτός έδρας που έδωσε σε ημιτελικά Τσάμπιονς Λιγκ! Μάλιστα, δέχθηκε 11 γκολ σε αυτά.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Η Λίβερπουλ δεν έχει δώσει αφορμές για να την αμφισβητήσεις. Είναι ανώτερη και κρατάει ισχυρό προβάδισμα από το 2-0 στο «Άνφιλντ». Το πρόβλημα, για να πάει κανείς άνετα στο χαμηλό διπλό, είναι ότι προκρίνεται ακόμα και με ήττα. Η Βιγιαρεάλ στο «Θεράμικα» δεν θα είναι τόσο παθητική, το αντίθετο. Αυτή τη φορά θα έχει τις στιγμές της.

Καλό το «Γκολ/Γκολ» για αυτό το παιχνίδι. (1.68 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Βιγιαρεάλ με την Λίβερπουλ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports.

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

PREMIUM BONUS – Premium Bonus 10% μέχρι €150!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ