aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΓια πρώτη φορά αντίπαλες έπειτα από 57 χρόνια, o τελικός του Coppa Italia στην Meridianbet!

Για πρώτη φορά αντίπαλες έπειτα από 57 χρόνια, o τελικός του Coppa Italia στην Meridianbet!

** Γιουβέντους – Ίντερ λεπτό προς λεπτό από την Meridianbet!

** Και τώρα οι δυο τους!

Γιουβέντους και Ίντερ συναντιούνται στον τελικό του Coppa Italia και είναι η πρώτη τους συνάντηση από το μακρινό 1964-65 όταν και πάλι αγωνίσθηκαν στη Ρώμη.

Η «Γιούβε» εξασφάλισε την 4η θέση και θα αγωνίζεται και του χρόνου στο Τσάμπιονς Λιγκ άρα αυτό που απομένει για την «Μεγάλη Κυρία» είναι να δούμε αν θα κατακτήσει το 14ο Κύπελλο στην ιστορία της.

Από την άλλη η Ίντερ παρέμεινε ζωντανή στο κυνήγι του τίτλου με το αγχωτικό 4-2 επί της Έμπολι και παραμένει σταθερά στο -2 από την πρωτοπόρο Μίλαν έπειτα από την επικράτηση της τελευταίας στη Βερόνα. Ακολουθεί την Κυριακή το ταξίδι στο Κάλιαρι. Μάλιστα οι «νερατζούρι» θα μπουν στο γήπεδο γνωρίζοντας το αποτέλεσμα του αγώνα Μίλαν – Αταλάντα, ο οποίος θα είναι ο πλέον καθοριστικός στην έκβαση της μάχης του Σκουντέτο.

Και για την Ίντερ η κατάκτηση του Κυπέλλου θα αφήσει γλυκιά γεύση στους «νερατζούρι», ακόμα και αν χαθεί το πρωτάθλημα. Έχουν ήδη κατακτήσει το Σούπερ Καπ, ενώ έπειτα από αρκετά χρόνια προκρίθηκαν στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ, όπου όμως αποκλείστηκαν από τη μετέπειτα φιναλίστ Λίβερπουλ.

€25 REGISTRATION BONUS – Κάντε την εγγραφή σας και διεκδικήστε €25 Μπόνους!

1ST DEPOSIT BONUS – 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης μέχρι €150!

0401: Juventus vs Inter Milan «Stadio Olimpico»

Προϊστορία

* Μονός τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας που διεξάγεται στο «Ολίμπικο» της Ρώμης. Παράταση και, εφόσον χρειαστεί, πέναλτι σε περίπτωση ισοπαλίας. Οι δύο ομάδες έχουν ήδη εξασφαλίσει εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Συνεπώς ο 6ος της βαθμολογίας πηγαίνει στο Γιουρόπα Λιγκ και ο 7ος στο Κόνφερενς Λιγκ.
* Φέτος στο πρωτάθλημα: Ιντερ – Γιουβέντους 1-1 (24/10), Γιουβέντους – Ιντερ 0-1 (03/04).
* Σούπερ Καπ (12/01): Ιντερ – Γιουβέντους 2-1 (παρ. 1-1).
* H
Γιουβέντους είναι πρώτη στη λίστα των κατακτήσεων με 14, η Ιντερ έχει 7. Τελευταία φορά οι δύο ομάδες βρέθηκαν αντίπαλες σε τελικό τη σεζόν 1964-65 στη Ρώμη. Η Γιουβέντους ήταν νικήτρια με 1-0.

EΚΤΙΜΗΣΗ

** Εχουν περάσει 11 χρόνια από την τελευταία φορά που η Γιουβέντους έκλεισε σεζόν χωρίς να κατακτήσει τρόπαιο. Αυτό και μόνο δείχνει πόσο μεγάλη σημασία έχει για τους «μπιανκονέρι» ο τελικός. Η Ιντερ είναι σε καλύτερη κατάσταση, έχει πάρει εσχάτως τον αέρα της «Βέκια Σινιόρα», αλλά από εκεί που όδευε ολοταχώς για νταμπλ κινδυνεύει μέσα σε λίγες ημέρες να τα χάσει όλα. Για αυτό και θα είναι σχετικά πιο «μαζεμένη». Δεν είναι απίθανο το ενδεχόμενο ο νικητής να κριθεί μετά το 90λεπτο, όπως άλλωστε συνέβη και τον Ιανουάριο στο Σούπερ Καπ.

Πολύ καλά πληρώνει το «Χ» για αυτό το παιχνίδι καθώς μπορεί ο νικητής να κριθεί στην παράταση. (3.26 Meridianbet) μια από τις ψηλότερες αποδόσεις της αγοράς.

Για περισσότερες αποδόσεις/επιλογές σχετικά με τον αγώνα της Γιουβέντους με την Ίντερ ή για οτιδήποτε άλλο θελήσετε, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στην ιστοσελίδα της Meridianbet και Meridianbet Sports

* Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές / Odds are subject to change).

FAST BET – Ξεμείνατε από χρόνο; Δημιουργήστε το δελτίο σας μέσω Fast Bet!

Meridianbet – Ο δικός σου κόσμος στοιχήματος!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ