aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE, Φούλαμ – Κάρντιφ Σίτι με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές,  0%...

ΓΙΑ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΣΤΗΝ PREMIER LEAGUE, Φούλαμ – Κάρντιφ Σίτι με αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές,  0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan! 

Σημαντική αναμέτρηση περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, αφού η Φούλαμ, στις 21:45 θα προσπαθήσει να διατηρήσει το 2-0 του πρώτου παιχνιδιού και να πάρει την πρόκριση στον επόμενο γύρο της Championship κόντρα στην Κάρντιφ Σίτι και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out για τη σπουδαία αυτή αναμέτρηση!

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Φούλαμ δίνει απόδοση 2.11, η νίκη της Κάρντιφ Σίτι δίνει απόδοση 4.16, η ισοπαλία δίνει 3.49, ενώ η πρόκριση της Φούλαμ δίνει 1.03 και της Κάρντιφ Σίτι δίνει απόδοση 12.25. Η περίπτωση να κερδίσει η Φούλαμ στην κανονική διάρκεια δίνει απόδοση 1.06, στην παράταση 20.00 και στα πέναλτι 26.00, ενώ το ενδεχόμενο να κερδίσει η Κάρντιφ Σίτι στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού δίνει απόδοση 31.00, στην παράταση 34.00 και στα πέναλτι 26.00. Το Over 2.5 γκολ προσφέρεται με απόδοση 2.17 και το Under 2.5 γκολ δίνει 1.67, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.91 και το No Goal προσφέρεται με απόδοση 1.83. Το να σκοράρει πρώτη στον αγώνα η Φούλαμ δίνει απόδοση 1.75, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η Κάρντιφ Σίτι προσφέρει απόδοση 2.60 και το να μην σημειωθεί κανένα γκολ δίνει απόδοση 8.50. Επιπλέον, η πιθανότητα να κερδίσει από το πρώτο ημίχρονο η Φούλαμ δίνει απόδοση 3.25, ενώ η Κάρντιφ Σίτι  δίνει απόδοση 6.50.

Όσον αφορά τους παίκτες, η πιθανότητα να σκοράρει πρώτος ο Μίτροβιτς για λογαριασμό της Φούλαμ δίνει απόδοση 4.00 και ακολουθούν οι Καμαρά και Ριντ με απόδοση 5.50. Από πλευράς Κάρντιφ Σίτι, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Πάτερσον δίνει απόδοση 7.50 και ακολουθεί ο Γκλέιτζελ με απόδοση 8.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Φούλαμ – Κάρντιφ Σίτι εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ