aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΓάνδη-Ανόρθωση και Ομόνοια-Καραμπάκ στην Megabet Plus με κορυφαίες επιλογές και Cash Out

Γάνδη-Ανόρθωση και Ομόνοια-Καραμπάκ στην Megabet Plus με κορυφαίες επιλογές και Cash Out

Στην μάχη των ομίλων του Europa Conference League μπαίνουν Ομόνοια και Ανόρθωση στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής. Στις 19:45 η Ανόρθωση θα αναμετρηθεί εκτός έδρας με την Γάνδη για τον 2ο Όμιλο, ενώ στις 22:00 η Ομόνοια θα αντιμετωπίσει στην Καραμπάκ στο ΓΣΠ για τον 8ο Όμιλο. Την ίδια ώρα, ο ΠΑΟΚ θα φιλοξενήσει την Σλόβαν Μπρατισλάβας στην Τούμπα για τον 6ο Όμιλο. Για το Europa League, ο Ολυμπιακός θα παίξει το «Σουκρού Σαράτσογλου» με την Φενερμπαχτσέ στις 19:45 για τον 4ο Όμιλο.

Η Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Για το Γάνδη – Ανόρθωση, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Γάνδης προσφέρει 1.37, ενώ για νίκη της Ανόρθωσης δίνει 7.00. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.60. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.68, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.95.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΑΝΔΗ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Για το Ομόνοια – Καραμπάκ, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Ομόνοιας προσφέρει 2.64, ενώ για νίκη της Καραμπάκ δίνει 2.84. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 2.79. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.44, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.47. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.01.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΜΟΝΟΙΑ – ΚΑΡΑΜΠΑΚ

Για το ΠΑΟΚ – Σλόβαν, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη του ΠΑΟΚ προσφέρει 1.33, ενώ για νίκη της Σλόβαν δίνει 7.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.72, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.97. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.08.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΟΚ – ΣΛΟΒΑΝ

Για το Φενερμπαχτσέ – Ολυμπιακός, στις αποδόσεις της Megabet Plus η επιλογή για νίκη της Φενερμπαχτσέ προσφέρει 2.25, ενώ για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 3.07. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.17. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.90, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.71.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ