aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETFULL BET €10 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για όλα τα νέα μέλη μέχρι 31 Μαρτίου από τη...

FULL BET €10 ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ για όλα τα νέα μέλη μέχρι 31 Μαρτίου από τη STOIXIMAN!

ΣΟΥΠΕΡ προσφορά από τη Stoiximan, η οποία δίνει σε κάθε νέο παίκτη που θα κάνει εγγραφή από σήμερα μέχρι την 31η Μαρτίου €10 FULL BET ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Τι σημαίνει αυτό; Όλοι οι νέοι παίκτες  που θα κάνουν εγγραφή μέσα σ’ αυτό το χρονικό διάστημα στη Stoiximan, χρησιμοποιώντας τον κωδικό STX21  κατά την εγγραφή τους στο πεδίο του Promo Code, θα δουν στο λογαριασμό τους €10! Ποσό που μπορούν να στοιχηματίσουν σε  όποιον αγώνα επιθυμούν!

Επιπλέον, όλοι οι νέοι παίκτες που θα κάνουν την εγγραφή τους μ’ αυτό τον τρόπο έχουν τη δυνατότητα να ποντάρουν στους αγώνες και τις αγορές που θέλουν χωρίς να κάνουν οποιαδήποτε άλλη ενέργεια! Χωρίς δηλαδή να έχουν καταθέσει χρήματα στο λογαριασμό τους ή να έχουν ολοκληρώσει την επαλήθευση του λογαριασμού τους.

Το FULL BET €10 θα παραμείνει διαθέσιμο για στοιχηματισμό μέχρι και τις 31 Μαρτίου.

Η Stoiximan, Νο1 online εταιρία στην Κύπρο, πρωτοπορεί και στις προσφορές για τους νέους παίκτες! Στο site της Stoiximan δεν θα βρείτε μόνο τις καλύτερες αποδόσεις και τα περισσότερα ειδικά στοιχήματα, όπως και μια ευρεία γκάμα αγώνων σε καθημερινή βάση με 0% γκανιότα, αλλά και τη δυνατότητα να ποντάρετε σε real time σε ΜΟΝΑ στοιχήματα με απίστευτα μεγάλες αποδόσεις. Και μέχρι τις 31 Μαρτίου κάθε νέος παίκτης κερδίζει €10 FULL BET ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις, τους οποίους μπορείτε να βρείτε στην σελίδα της Stoiximan, stoiximan.com.cy!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ