aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BET«Φρένο» στους «οράνιε» με την επιδημία πριν τη Γαλλία

«Φρένο» στους «οράνιε» με την επιδημία πριν τη Γαλλία

Τα προκριματικά του Euro 2024 έχουν ξεκινήσει με εντυπωσιακά παιχνίδια και ένα τέτοιο μας περιμένει και απόψε στο «Σταντ Ντε Φρανς» του Παρισιού, όπου η Γαλλία φιλοξενεί την Ολλανδία, παιχνίδι που διεξάγεται στο πλαίσιο του ομίλου όπου βρίσκεται και η Εθνική Ελλάδας.

Η Γαλλία ρίχνεται στη μάχη των προκριματικών μετά την απώλεια του Μουντιάλ στον τελικό με την Αργεντινή τον περασμένο Δεκέμβριο και βρίσκει απέναντί της την Ολλανδία, η οποία είχε φτάσει ως τα προημιτελικά στα γήπεδα του Κατάρ. Ωστόσο η προετοιμασία των «οράνιε» για την πρεμιέρα του στα προκριματικά του Euro έγινε μετ’ εμποδίων λόγω μιας επιδημίας που επηρέασε την αποστολή της Ολλανδίας.

Συγκεκριμένα πέντε ποδοσφαιριστές των «οράνιε» ταλαιπωρούνται από ίωση και έμειναν τελικά εκτός αποστολής. Πρόκειται για τους Χάκπο, Ντε Λιχτ, Μπότμαν, Φέρμαν και Φερμπρούγκεν! Για να καλύψει τα σημαντικά κενά που προέκυψαν ο νέος ομοσπονδιακός τεχνικός Ρόναλντ Κούμαν κάλεσε άλλους τρεις παίκτες (Χράφενμπερχ, Σέρπεν, Ντε Φράι). Θυμίζουμε πως νωρίτερα μέσα στην εβδομάδα αποχώρησαν εξαιτίας τραυματισμού και οι Φρένκι Ντε Γιονγκμ Στίβεν Μπέρχβαϊν.

Μπορεί να ξεπεράσει όλα αυτά τα προβλήματα η Ολλανδία και να φύγει με θετικό αποτέλεσμα στο Παρίσι; Η νίκη της απόψε δίνει 4.50 και η ισοπαλία 3.65 στον Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο! Από την άλλη η νίκη της Γαλλίας δίνει 1.80. Τα τελευταία παιχνίδια των «οράνιε» είναι αυτά στα γήπεδα του Κατάρ, όπου είχε τρία GG και under 2.5 γκολ σε πέντε αναμετρήσεις. Απόψε το GG και το under 2.5 γκολ θα τα βρείτε με απόδοση 1.85 στον Stoiximan.

Η Γαλλία έχει θεωρητικά χρυσή ευκαιρία να ξεκινήσει νικηφόρα στα προκριματικά απέναντι σε μία αποδεκατισμένη Ολλανδία, αλλά έχει κι αυτή τα θεματάκια της, αν και δεν αφορούν αγωνιστικές απώλειες. Το «πρόβλημα» που προέκυψε στους «τρικολόρ» είναι το περιβραχιόνιο του αρχηγού… Ο Ντιντιέ Ντεσάν που συνεχίζει στον πάγκο της Γαλλίας έχρισε αρχηγό τον Κίλιαν Εμπαπέ μετά την αποχώρηση του Γιορίς από την εθνική ομάδα. Και μπορεί ως σκέψη να μοιάζει λογική, αφού μιλάμε για το next big thing στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο, αλλά στην παλιοσειρά της Γαλλίας αυτό δεν πολυάρεσε. Ο Αντουάν Γκριεζμάν που περίμενε να λάβει το χρίσμα ως ο παλιότερος παίκτης της εθνικής ομάδας στραβομουτσούνιασε και… το έδειξε!

Βλέπετε κάποιον από τους δύο να σκοράρει απόψε; Το ενδεχόμενο να χριστεί σκόρερ ο Εμπαπέ δίνει 2.25 στον Stoiximan και ο Γκριεζμάν είναι στο 3.00. Το ενδεχόμενο ο Εμπαπέ να πετύχει το πρώτο γκολ του αγώνα έχει απόδοση 4.75, ενώ για τον Γκριεζμάν η αντίστοιχη απόδοση στον Stoiximan είναι 6.90!

Όλες τις αποδόσεις για το παιχνίδι μπορείτε να τις βρείτε εδώ.

Παιχνίδι που θα βρείτε στον Stoiximan με 0% γκανιότα*!

*0% γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως στις αποδόσεις για το 12Χ στο ποδόσφαιρο και τον Νικητή Αγώνα στο μπάσκετ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση*.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

* Απαιτείται τζιράρισμα για σκοπούς ανάληψης

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες ο Stoiximan, η κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο, έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

Ακολούθησε τον Stoiximan και στα social media (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του και να συμμετέχεις στους διαγωνισμούς του!

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ