aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΦαβορί Εθνικός και Αγία Νάπα με απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Φαβορί Εθνικός και Αγία Νάπα με απόδοση 2.00 στην BET ON ALFA

Δύο αγώνες θα γίνουν σήμερα με τους οποίους αρχίζει η 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας. Συγκεκριμένα στις 19:00 θα γίνουν οι αναμετρήσεις Αγία Νάπα-Ονήσιλος και ΘΟΙ-Εθνικός Άχνας με την BET ON ALFA να προσφέρει ολοκληρωμένες στοιχηματικές επιλογές και πολύ καλές αποδόσεις για τις σημερινές αναμετρήσεις.

Δείτε online τις αποδόσεις στο www.betonalfa.com.cy, ή επισκεφτείτε ένα από τα 65 πρακτορεία που υπάρχουν Παγκύπρια και κάντε τις επιλογές σας με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Αναλυτικά οι αποδόσεις των σημερινών αγώνων:

ΑΓΙΑ ΝΑΠΑ-ΟΝΗΣΙΛΟΣ

Παρόμοια μέχρι τώρα η πορεία των δύο ομάδων με τον Ονήσιλο να έχει μαζέψει 11 βαθμούς και την Αγία Νάπα 10. Έχει ενδιαφέρον η σημερινή μεταξύ τους αναμέτρηση αφού θα διαφανεί η προοπτική που θα δημιουργήσει η κάθε ομάδα για τη συνέχεια. Η Αγία Νάπα είναι η ομάδα που έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη με απόδοση 2.00, το διπλό για νίκη του Ονήσιλου προσφέρεται στο 3.10, ενώ το ισόπαλο αποτέλεσμα έχει απόδοση 3.25.

Το over 2.5 Goals προσφέρεται στο 1.60, το Under 2.5 Goals 2.05 και το Goal – Goal στο 1.50.

ΘΟΙ-ΕΘΝΙΚΟΣ ΑΧΝΑΣ

Την ίδια βαθμολογική συγκομιδή έχουν μέχρι τώρα οι δύο ομάδες που έχουν μαζέψει από 14 βαθμούς. Ο Εθνικός Άχνας που άρχισε τη χρονιά με ξεκάθαρο στόχο την επιστροφή στην Α’ κατηγορία, προβάλλει σαν φαβορί για τη νίκη με την απόδοση του διπλού να προσφέρεται στο 2.00. Η νίκη του ΘΟΙ έχει απόδοση 3.10, ενώ στο 3.25 προσφέρεται το ισόπαλο αποτέλεσμα.

Το Over 2.5 Goals έχει απόδοση 1.90, το Under 2.5 Goals 1.70 και το Goal – Goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες 1.65.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Στην BET ON ALFA προσφέρονται και άλλες πάρα πολλές επιλογές, για τους σημερινούς αγώνες του Πρωταθλήματος Β’ κατηγορίας, όπου μπορείτε να παίξετε με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και  επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ