aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΕθνικός Άχνας - AEK Λάρνακας και ΑΕΛ - Νέα Σαλαμίνα για το κυπριακό πρωτάθλημα με...

Εθνικός Άχνας – AEK Λάρνακας και ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα για το κυπριακό πρωτάθλημα με πολλές στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Ο Εθνικός Άχνας υποδέχεται σήμερα την ΑΕΚ στις 19:00 και η ΑΕΛ τη Νέα Σαλαμίνα στις 17.00 στο πλαίσιο των αγώνων του κυπριακού πρωταθλήματος και η Stoiximan η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out!

Η νίκη του Εθνικού Άχνας δίνει απόδοση 3.70, η ισοπαλία δίνει 3.60 και η ΑΕΚ δίνει 2.12, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 1.67 και το No Goal δίνει 2.12. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Εθνικός Άχνας δίνει 2.50, να σκοράρει πρώτη η ΑΕΚ προσφέρεται με απόδοση 1.70 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 9.00.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Εθνικός Άχνας – AEK Λάρνακας εδώ 

Η νίκη της ΑΕΛ δίνει απόδοση 1.87, η ισοπαλία δίνει 3.30 και η Νέα Σαλαμίνα  δίνει 4.35, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες δίνει απόδοση 2.05 και το No Goal δίνει 1.72. Το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτη η ΑΕΛ δίνει 1.67, να σκοράρει πρώτη η Νέα Σαλαμίνα προσφέρεται με απόδοση 2.80 και η περίπτωση να μην σκοράρει καμιά ομάδα δίνει 7.20.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το ΑΕΛ – Νέα Σαλαμίνα εδώ

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ