aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΕπιστροφή από 1η Ιουνίου με προτεραιότητα την υγεία

Επιστροφή από 1η Ιουνίου με προτεραιότητα την υγεία

Στην πρώτη φάση χαλάρωσης των μέτρων, εισέρχεται η Κύπρος από τη Δευτέρα 4 Μάϊου, απόρροια των θετικών αποτελεσμάτων που είχαν τα μέτρα που λήφθηκαν. Στη δύσκολη περίοδο που βιώνει η χώρα μας μαζί με όλο τον πλανήτη, λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού, πρώτο μέλημα είναι η ανθρώπινη υγεία που με τη χαλάρωση των μέτρων επιβάλλεται να διαφυλαχθεί μέσα από ην προσωπική ευθύνη του καθενός.

Σε πρώτο στάδιο επιτρέπεται το άνοιγμα κάποιων καταστημάτων και κάποιες άλλες χαλαρώσεις, ενώ το άνοιγμα των πρακτορείων στοιχημάτων, όπως ανακοίνωσε η Κυπριακή Κυβέρνηση θα επιτραπεί από την 1η Ιουνίου. Στην Bet On Alfa θέτοντας σαν προτεραιότητα την ασφάλεια του προσωπικού, των συνεργατών και των πελατών μας, θα φροντίσουμε να είμαστε απόλυτα συνεπείς με τα κυβερνητικά διατάγματα για να διασφαλίσουμε πως τα καταστήματα μας θα ανοίξουν στην προκαθορισμένη ημερομηνία, τηρώντας όλα τα πρωτόκολλα που θα τεθούν από το Υπουργείο Υγείας.

Παράλληλα σημειώνουμε ότι παρακολουθούμε τις εξελίξεις που αφορούν τις προσπάθειες επιστροφής στην αγωνιστική δράση, όλων των πρωταθλημάτων που έχουν διακοπεί λόγω της πανδημίας και αν οι συνθήκες το επιτρέψουν και στηθεί στη σέντρα η μπάλα, θα είμαστε έτοιμοι να σας προσφέρουμε ξανά ψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση. Η Bet On Alfa πρωτοπόρος στις εξελίξεις θα είναι ξανά κοντά σας με όλη τη δράση, στηριζόμενη όπως πάντα στο αξιόπιστο προφίλ που έχει χτίσει όλα αυτά τα χρόνια μέσα από τις ενέργειες της.

Μέχρι το άνοιγμα των πρακτορείων, μπορείτε να εξυπηρετηθείτε online στο www.betonalfa.com.cy μέσα από τις πολλές επιλογές που προσφέρονται για οποιαδήποτε αγωνιστική δράση είναι σε εξέλιξη.

Η μικρή Κύπρος μας πειθάρχησε, ακολουθήσαμε τις υποδείξεις των ειδικών και μπορούμε να ατενίζουμε με αισιόδοξη ματιά το μέλλον. Ευχόμαστε σε όλο τον κόσμο δύναμη, υγεία και σύντομη επιστροφή την κανονικότητα.

Ακολουθήστε μας στο Facebook

https://www.facebook.com/BetOnAlfa/

Ακολουθήστε μας στο Instagram

https://www.instagram.com/betonalfa/?fbclid=IwAR2myEecSBnULli8ocwrmIYhJJQInW9EP_kkTALd5LJdAdusjjS77Cjaus8

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ