aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΕνδιαφέρον στην Premier League με Λέστερ-Λίβερπουλ, πόνταρε στην Megabet Plus με Cash Out

Ενδιαφέρον στην Premier League με Λέστερ-Λίβερπουλ, πόνταρε στην Megabet Plus με Cash Out

Χωρίς ανάσα συνεχίζεται η αγωνιστική δράση στην Premier League με την διεξαγωγή της 20ης αγωνιστικής. Το μεγάλο ματς θα γίνει στο γήπεδο «King Power» ανάμεσα στην Λέστερ και την Λίβερπουλ στις 22:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Νωρίτερα στις 17:00 θα γίνουν άλλα τρία ματς με το δικό τους βαθμολογικό ενδιαφέρον, Κρίσταλ Πάλας-Νόριτς, Σαουθάμπτον-Τότεναμ και Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λέστερ-Λίβερπουλ, η επιλογή για νίκη της Λέστερ προσφέρει 7.05, ενώ για νίκη της Λίβερπουλ δίνει 1.36. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 5.54. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.35, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 3.19. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.58.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΕΣΤΕΡ – ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κρίσταλ Πάλας-Νόριτς, η επιλογή για νίκη της Κρίσταλ Πάλας προσφέρει 1.64, ενώ για νίκη της Νόριτς δίνει 5.43. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.74. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.78. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.03.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΚΡΙΣΤΑΛ ΠΑΛΑΣ – ΝΟΡΙΤΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σαουθάμπτον-Τότεναμ, η επιλογή για νίκη της Σαουθάμπτον προσφέρει 3.57, ενώ για νίκη της Τότεναμ δίνει 1.99. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.62. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.05. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.68.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ – ΤΟΤΕΝΑΜ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γουότφορντ-Γουέστ Χαμ, η επιλογή για νίκη της Γουότφορντ προσφέρει 3.19, ενώ για νίκη της Γουέστ Χαμ δίνει 2.17. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.75, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.07. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΟΥΟΤΦΟΡΝΤ – ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ