aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE, Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές...

ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ CHAMPIONS LEAGUE, Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν με 0% γκανιότα, αμέτρητες στοιχηματικές επιλογές και Cash Out από την Stoiximan!

Η ώρα του πρώτου μεγάλου ημιτελικού του Champions League έφτασε σήμερα στις 22:00 στο ουδέτερο γήπεδο Ντα Λουζ στην Πορτογαλία, όπου Λειψία και Παρί Σεν Ζερμέν θα αναμετρηθούν για μία θέση στον τελικό της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης! Η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Συγκεκριμένα, η νίκη της Λειψίας δίνει απόδοση 4.50, η ισοπαλία δίνει 4.47 και η νίκη της Παρί Σεν Ζερμέν δίνει απόδοση 1.80, ενώ η πρόκριση της Λειψίας στον τελικό προσφέρεται με απόδοση 3.05 και η πρόκριση της Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 1.45. Το ενδεχόμενο να προκριθεί η Παρί Σεν Ζερμέν στην κανονική διάρκεια του αγώνα δίνει απόδοση 1.75.

Επιπλέον, μπορείτε να ποντάρετε στο Over 3.5 γκολ με απόδοση 2.37, ενώ το Under 3.5 γκολ δίνει απόδοση 1.59, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρεται με απόδοση 1.55, ενώ το No Goal δίνει 2.37 και το να πετύχει πρώτη γκολ η Λειψία δίνει απόδοση 2.50 και το να σκοράρει πρώτη η Παρί Σεν Ζερμέν δίνει 1.59.

Ποιος παίκτης θα βάλει το πρώτο γκολ του αγώνα; Ο Εμπαπέ δίνει απόδοση 4.25 για το πρώτο γκολ, ενώ για το να σκοράρει σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα δίνει απόδοση 1.97. Ο Νεϊμάρ δίνει απόδοση 2.50 για να πετύχει γκολ στον αγώνα, ενώ ο Ικάρντι δίνει απόδοση 2.52. Πρώτος από πλευράς της Λειψίας, ο Σικ δίνει απόδοση 3.45 για να πετύχει γκολ κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Λειψία-Παρί Σεν Ζερμέν εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ