aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ σήμερα Ίντερ - Νάπολι με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out...

ΔΥΝΑΤΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ σήμερα Ίντερ – Νάπολι με πολλές στοιχηματικές επιλογές, 0% γκανιότα* και Cash Out από την Stoiximan!

Η Ίντερ υποδέχεται την Νάπολι, απόψε στις 22:45 για την προτελευταία αγωνιστική της Serie A και η Stoiximan, η μεγαλύτερη εταιρεία στοιχημάτων στην Κύπρο, προσφέρει 0% γκανιότα* με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα και φυσικά το Cash Out.

*0% Γκανιότα σημαίνει καθόλου προμήθεια για την εταιρεία και κατά συνέπεια μεγαλύτερες αποδόσεις του στοιχήματος παγκοσμίως!

Η νίκη της Ίντερ δίνει απόδοση 2.07, η ισοπαλία δίνει 3.95 και η νίκη της Νάπολι δίνει 3.76. Το Over 2.5 γκολ δίνει απόδοση 1.70 και το Under 2.5 γκολ δίνει απόδοση 2.17, ενώ το να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.59 και το No Goal προσφέρει 2.27. Το να σκοράρει πρώτη η Ίντερ στο ματς δίνει 1.73 και το να σκοράρει πρώτη η Νάπολι δίνει 2.37, ενώ η διπλή ευκαιρία 1Χ δίνει 1.30 και το 2Χ δίνει 1.83. Η πιθανότητα να σημειωθεί μόνο 1 γκολ δίνει απόδοση 5.65, ενώ τα 5 γκολ συνολικά δίνουν απόδοση 8.00.

Όσον αφορά τους παίκτες, το ενδεχόμενο να σκοράρει πρώτος ο Λουκάκου για την Ίντερ δίνει απόδοση 4.25 και ακολουθούν οι Μαρτίνες και Σάντσες με αποδόσεις 4.95 και 6.45 αντίστοιχα. Η περίπτωση να σκοράρει πρώτος ο Μίλικ για την Νάπολη δίνει απόδοση 5.60 και ακολουθούν οι Ινσίνιε και Λοσάνο με αποδόσεις 6.10 και 7.10, αντίστοιχα.

Αναλυτικά όλες οι αγορές για το Ίντερ – Νάπολι εδώ.

Αυτές είναι μερικές μόνο από τις αμέτρητες επιλογές που προσφέρει η Stoiximan, η μοναδική εταιρεία με τα τόσα ειδικά στοιχήματα σε όλα τα παιχνίδια (σκόρερ, κάρτες, κόρνερ κτλ.)!

Οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές, όπως πάντα, στην Stoiximan, τη μοναδική εταιρεία με τόσα πολλά ειδικά στοιχήματα, σε όλα τα ματς!

Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Φυσικά πάντα για νέους παίκτες ισχύει το 100% στην πρώτη κατάθεση.

Και… μπόνους! Στους μεγάλους αγώνες η Stoiximan έχει ειδικές προσφορές που ανεβαίνουν live στο Stoiximan.com.cy κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ