aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυνατές κόντρες στους αγώνες μπαραζ, με κορυφαίες επιλογές και σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Δυνατές κόντρες στους αγώνες μπαραζ, με κορυφαίες επιλογές και σούπερ αποδόσεις από την Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Σημαντικές αναμετρήσεις στο πρόγραμμα της Πέμπτης, με σούπερ αποδόσεις στο κουπόνι της Megabet Plus. Πρώτος αγώνας μπαράζ στην Bundesliga που θα κρίνει την διαβάθμιση ανάμεσα στην Στουτγκάρδη και το Αμβούργο στις 21:45. Στην Ολλανδία, πρώτος αγώνας για τα πλέι οφ της Ευρώπης, Χέρενφεν – Τβέντε, στις 19:45, ενώ στην πρώτο αγώνα μπαράζ για την παραμονή στην Serie B, η Μπρέσια υποδέχεται την Κοζέντσα στις 21:30. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Στουτγκάρδη – Αμβούργο, η επιλογή για νίκη της Στουτγκάρδης δίνει 1.65, ενώ για νίκη του Αμβούργου δίνει 4.50. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.59, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.23. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΤΟΥΤΓΚΑΡΔΗ – ΑΜΒΟΥΡΓΟ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Χέρενφεν – Τβέντε, η επιλογή για νίκη της Χέρενφεν δίνει 3.60, ενώ για νίκη της Τβέντε δίνει 1.90. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.50. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.69, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΧΕΡΕΝΦΕΝ – ΤΒΕΝΤΕ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μπρέσια – Κοζέντσα, το over 0.5 γκολ προσφέρει 1.07, ενώ το under 0.5 γκολ προσφέρει 6.40. Η απόδοση για το over 4.5 γκολ προσφέρει 7.20, ενώ το under 4.5 γκολ προσφέρει 1.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΠΡΕΣΙΑ – ΚΟΖΕΝΤΣΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ