aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυνατές κόντρες Σκωτία-Κύπρος και Ισπανία-Νορβηγία με σούπερ επιλογές στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Σκωτία-Κύπρος και Ισπανία-Νορβηγία με σούπερ επιλογές στην Megabet Plus

Το παρών κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Πρεμιέρα στα προκριματικά του EURO 2024 για την Κύπρο που φιλοξενείται στην Γλασκώβη από την Σκωτία στις 16:00. Σε άλλους αγώνες, η Ισπανία αναμετράται με την Νορβηγία στην Μάλαγα στις 21:45, ενώ την ίδια ώρα η Κροατία αντιμετωπίζει την Ουαλία στο Σπλιτ. Σε φιλικό αγώνα, η Γερμανία υποδέχεται το Περού στις 21:45, ενώ η Βραζιλία φιλοξενείται στην Ταγγέρη από το Μαρόκο στις 00:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Σκωτία – Κύπρος, η επιλογή για νίκη της Σκωτίας δίνει 1.24, ενώ για νίκη της Κύπρου δίνει 12. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.50.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΣΚΩΤΙΑ – ΚΥΠΡΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ισπανία – Νορβηγία, η επιλογή για νίκη της Ισπανίας δίνει 1.35, ενώ για νίκη της Νορβηγίας δίνει 8.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 4.90. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.87, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.91. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.27.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΙΣΠΑΝΙΑ – ΝΟΡΒΗΓΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Κροατία – Ουαλία, η επιλογή για νίκη της Κροατίας δίνει 1.65, ενώ για νίκη της Ουαλίας δίνει 5.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.85. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.08, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.73. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΚΡΟΑΤΙΑ – ΟΥΑΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γερμανία – Περού, η επιλογή για νίκη της Γερμανίας δίνει 1.28, ενώ για νίκη του Περού δίνει 8.60. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.54, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.27. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.97.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΓΕΡΜΑΝΙΑ – ΠΕΡΟΥ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαρόκο – Βραζιλία, η επιλογή για νίκη του Μαρόκου δίνει 5.00, ενώ για νίκη της Βραζιλίας δίνει 1.65. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.70. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.89, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.79. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΡΟΚΟ – ΒΡΑΖΙΛΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ