aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυνατές κόντρες σε Κύπρο και Ευρώπη, πόνταρε σήμερα στην Megabet Plus με επιλογή Cash Out

Δυνατές κόντρες σε Κύπρο και Ευρώπη, πόνταρε σήμερα στην Megabet Plus με επιλογή Cash Out

Σημαντικές αναμετρήσεις περιλαμβάνει το κουπόνι του στοιχήματος για τις αναμετρήσεις της Δευτέρας, με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Δύο ματς για τον Β’ Όμιλο της δεύτερης φάσης του Παγκύπριου Πρωταθληματος στις 19:00, ΑΕΛ-Δόξα και Ολυμπιακός-Εθνικός. Στις 22:00 δυνατή κόντρα Νιούκαστλ-Άρσεναλ για την Premier League, ενώ στις 21:45, η Γιουβέντους υποδέχεται την Φιορεντίνα. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς ΑΕΛ – Δόξα, η επιλογή για νίκη της ΑΕΛ δίνει 1.96, ενώ για νίκη της Δόξας δίνει 3.35. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.21. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.02, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.71. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.83.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΑΕΛ – ΔΟΞΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ολυμπιακός – Εθνικός, η επιλογή για νίκη του Ολυμπιακού δίνει 1.94, ενώ για νίκη του Εθνικού δίνει 3.76. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.24. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.16, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.62. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.94.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΕΘΝΙΚΟΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νιούκαστλ – Άρσεναλ, η επιλογή για νίκη της Νιούκαστλ δίνει 4.04, ενώ για νίκη της Άρσεναλ δίνει 1.84. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.73. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΙΟΥΚΑΣΤΛ – ΆΡΣΕΝΑΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Γιουβέντους – Λάτσιο, η επιλογή για νίκη της Γιουβέντους δίνει 2.26, ενώ για νίκη της Λάτσιο δίνει 2.95. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.46. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.64.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ – ΛΑΤΣΙΟ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ