aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυνατές κόντρες Νάπολι-Ίντερ και Βιγιαρεάλ-Ρεάλ, πόνταρε στις καλύτερες αποδόσεις της Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Νάπολι-Ίντερ και Βιγιαρεάλ-Ρεάλ, πόνταρε στις καλύτερες αποδόσεις της Megabet Plus

Δυνατές αναμετρήσεις σε όλη την Ευρώπη με το ενδιαφέρον να επικεντρώνεται στο ντέρμπι Νάπολι-Ίντερ για την Serie A στις 19:00. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Για την Primera Division, η Βιγιαρεάλ υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης στις 17:15, ενώ για την Premier League, η Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ φιλοξενεί την Σαουθάμπτον στις 14:30. Στο γαλλικό πρωτάθλημα θα γίνει το ματς Λυών-Νις στις 22:00.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μάντσεστερ Γιουνάϊτεντ-Σαουθάμπτον, η επιλογή για νίκη της Γιουνάϊτεντ δίνει 1.59, ενώ για νίκη της Σαουθάμπτον δίνει 5.18. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.13. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.66, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.16. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.72.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΣΑΟΥΘΑΜΠΤΟΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Βιγιαρεάλ-Ρεάλ Μαδρίτης, η επιλογή για νίκη της Βιγιαρεάλ δίνει 2.54, ενώ για νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης δίνει 2.68. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.41. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.77, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.04. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.63.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ – ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Νάπολι-Ίντερ, η επιλογή για νίκη της Νάπολι δίνει 2.65, ενώ για νίκη της Ίντερ δίνει 2.53. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.37. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.83, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.95. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.67.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΝΑΠΟΛΙ – ΊΝΤΕΡ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Λυών-Νις, η επιλογή για νίκη της Λυών δίνει 1.91, ενώ για νίκη της Νις δίνει 3.70. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.65. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.72, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.02. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.65.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΛΥΩΝ – ΝΙΣ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ