aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυνατές κόντρες Ιρλανδία-Γαλλία και Ελλάδα-Λιθουανία, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Δυνατές κόντρες Ιρλανδία-Γαλλία και Ελλάδα-Λιθουανία, με κορυφαίες αποδόσεις μόνο στην Megabet Plus

Το παρόν κείμενο αποτελεί διαφημιστική καταχώρηση της Cleverpath Holdings Lts με την επωνυμία Megabet Plus κατέχει άδεια Αποδέκτη Κλάσης Α (014) και Κλάσης Β (011) που επιτρέπει τo στοιχηματισμό σε υποκαταστήματα στην Κυπριακή Δημοκρατία και στο διαδίκτυο.

www.megabetplus.com.cy | 18+ | Σκέψου το παιχνίδι. Παίξε με ασφάλεια | https://safergambling.gov.cy/ | ΕΑΣ

Συνέχεια στα προκριματικά του Euro 2024 με σούπερ αποδόσεις στην Megabet Plus. Η Γαλλία φιλοξενείται στο Δουβλίνου από την Ιρλανδία στις 21:45, ενώ την ίδια ώρα το Μαυροβούνιο αντιμετωπίζει την Σερβία στην Ποντγκόριτσα. Δυνατή κόντρα Πολωνία – Αλβανία στην Βαρσοβία, ενώ η Ελλάδα θα αναμετρηθεί με την Λιθουανία σε φιλική αναμέτρηση στην Αθήνα στις 19:00. H Megabet Plus προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ιρλανδία – Γαλλία, η επιλογή για νίκη της Ιρλανδίας δίνει 9.80, ενώ για νίκη της Γαλλίας δίνει 1.31. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 5.20. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.78, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.01. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.26.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΙΡΛΑΝΔΙΑ – ΓΑΛΛΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Μαυροβούνιο – Σερβία, η επιλογή για νίκη του Μαυροβούνιου δίνει 4.90, ενώ για νίκη της Σερβίας δίνει 1.75. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.65. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.14, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.69. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.05.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ – ΣΕΡΒΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πολωνία – Αλβανία, η επιλογή για νίκη της Πολωνίας δίνει 1.52, ενώ για νίκη της Αλβανίας δίνει 6.80. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 3.95. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.19, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.65. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.32.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΠΟΛΩΝΙΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Ελλάδα – Λιθουανία, η επιλογή για νίκη της Ελλάδας δίνει 1.12, ενώ για νίκη της Λιθουανίας δίνει 18. Η απόδοση για την ισοπαλία προσφέρει 6.80. Όσον αφορά τις αποδόσεις για τα γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.58, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.20. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.87.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για τo ΕΛΛΑΔΑ – ΛΙΘΟΥΑΝΙΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους πρώτης κατάθεσης. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ