aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυνατές κόντρες Άρης-ΑΕΛ και Παρί-Νις στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές και Cash Out

Δυνατές κόντρες Άρης-ΑΕΛ και Παρί-Νις στην Megabet Plus με αμέτρητες επιλογές και Cash Out

Ματς με μεγάλο ενδιαφέρον, Άρης κόντρα στην ΑΕΛ, ολοκληρώνει την 19η αγωνιστική του Παγκύπριου Πρωταθλήματος. Πρόκειται για μια αναμέτρηση που το αποτέλεσμα της αναμένεται με μεγάλη αγωνία. H Megabet Plus να προσφέρει τις καλύτερες αποδόσεις στην ιστοσελίδα της, για μια ολοκληρωμένη στοιχηματική εμπειρία με αμέτρητα ειδικά στοιχήματα, και φυσικά με επιλογή Cash Out. Για την φάση των «16», η Παρί Σεν Ζερμέν φιλοξενεί την Νις στις 22:15, ενώ για την 30η αγωνιστική της Τσάμπιονσιπ, Πόρτσμουθ-Τσάρλτον στις 21:45. Σε αγώνα για την 20η αγωνιστική της Πριμέϊρα Λίγκα, η Εστορίλ υποδέχεται την Τάσος Φερέϊρα στις 21:00.

Όπως πάντα, οι καλύτερες αποδόσεις και οι περισσότερες επιλογές στην Megabet Plus. Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα megabetplus.com.cy, όσο και τα πρακτορεία για μια μοναδική στοιχηματική εμπειρία.

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Άρης-ΑΕΛ, η επιλογή για νίκη του Άρη δίνει 2.19, ενώ για νίκη της ΑΕΛ δίνει 3.35. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.00. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.50, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.47. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 2.10.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΆΡΗΣ – ΑΕΛ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Παρί Σεν Ζεμέν-Νις, η επιλογή για νίκη της Παρί δίνει 1.49, ενώ για νίκη της Νις δίνει 5.58. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 4.19. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 1.64, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 2.08. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.75.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ – ΝΙΣ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Πόρτσμουθ-Τσάρλτον, η επιλογή για νίκη της Πόρτσμουθ δίνει 2.18, ενώ για νίκη της Τσάρλτον δίνει 3.35. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.15. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.01, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.68. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.81.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ – ΤΣΑΡΛΤΟΝ

Στις αποδόσεις της Megabet Plus για το ματς Εστορίλ-Πάσος Φερέϊρα, η επιλογή για νίκη της Εστορίλ δίνει 2.06, ενώ για νίκη της Πάσος δίνει 3.69. Η απόδοση για το ισόπαλο αποτέλεσμα προσφέρει 3.08. Όσον αφορά τις αποδόσεις για συνολικά γκολ, το over 2.5 γκολ προσφέρει 2.27, ενώ το under 2.5 γκολ προσφέρει 1.56. Η απόδοση για να σκοράρουν και οι δύο ομάδες προσφέρει 1.98.

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για όλες τις αγορές για το ΕΣΤΟΡΙΛ – ΠΑΣΟΚ ΦΕΡΕΪΡΑ

*Σημειώνεται ότι οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Και προσφορά μπόνους! Για νέους παίκτες ισχύει το 100% μπόνους εγγραφής. Με δυνατότητα διαχείρισης χρημάτων από δημοφιλής υπηρεσίες, καθώς επίσης και δυνατότητα κατάθεσης με τραπεζικό έμβασμα, πιστωτική κάρτα και Paysafe.

Στους μεγάλους αγώνες η Megabet Plus προσφέρει σούπερ προσφορές που ανεβαίνουν live κάθε μέρα.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ