aezaekaelanorthosisapoelapollonarisdoksaethnikos achnaskarmiotissasalaminaothelos athienouomonoiapafosSuper LeaguePremier LeagueSerie ALaLiga

BETΔυάδα over 2.5 goals, με απόδοση 2.92 στην BET ON ALFA

Δυάδα over 2.5 goals, με απόδοση 2.92 στην BET ON ALFA

Δύο αναμετρήσεις περιλαμβάνει το σημερινό πρόγραμμα, με το οποίο συνεχίζεται η 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος CYTA. Στις 17:00 στην ΑΕΚ Αρένα, η ΑΕΚ υποδέχεται την ΕΝΠ, ενώ στις 19:00 στο Μακάρειο θα γίνει η πολύ ενδιαφέρουσα αναμέτρηση ανάμεσα στην ουραγό Δόξα και την πρωτοπόρο Ανόρθωση.

Οι δύο σημερινοί αγώνες, προσφέρονται από την BET ON ALFA, με ολοκληρωμένες στοιχηματικές και πολύ καλές αποδόσεις. Μπορείτε να δείτε online τις αποδόσεις, στο www.betonalfa.com.cy, ή να επισκεφτείτε ένα από τα πρακτορεία της BET ON ALFA Παγκύπρια και να κάνετε τις επιλογές σας, με τη σφραγίδα αξιοπιστίας της κορυφαίας κυπριακής στοιχηματικής εταιρείας.

ΑΕΚ – ΕΝΠ

Η επιστροφή στις νίκες, είναι το μοναδικό ζητούμενο για την ΑΕΚ και αν τα καταφέρει επιβεβαιώνοντας τα προγνωστικά θα κάνει σημαντικό βαθμολογικό άλμα. Με απόδοση 1.30, προβάλλει σαν το μεγάλο φαβορί της σημερινής αναμέτρηση, με το διπλό για νίκη της ΕΝΠ να προσφέρεται στο 8.10 και το ισόπαλο αποτέλεσμα σε απόδοση 5. Η απόδοση του over 2.5 goals είναι 1.50, στο 2.35 προσφέρεται το under 2.5 goals και 1.80 το goal – goal αν πιστεύετε ότι θα σκοράρουν και οι δύο ομάδες.

ΔΟΞΑ – ΑΝΟΡΘΩΣΗ

Με ισχυρό κίνητρο την παραμονή μόνη πλέον στην κορυφή της βαθμολογίας, η Ανόρθωση θα προσπαθήσει για το διπλό στο Μακάρειο. Είναι το φαβορί για τη νίκη, με το διπλό να προσφέρεται σε απόδοση 1.55. Η νίκη της Δόξας που είναι στην τελευταία θέση της βαθμολογίας και θα κυνηγήσει το βαθμολογικό κέρδος, προσφέρεται στο 5.70, ενώ 3.75 είναι η απόδοση του ισόπαλου αποτελέσματος.

Το over 2.5 goals προσφέρεται σε απόδοση 1.95, στο 1.70 είναι η απόδοση του under 2.5 goals και στο 2 είναι η απόδοση του goal – goal.

Αν πιστεύετε ότι ΑΕΚ και Ανόρθωση, θα επιβεβαιώσουν τα προγνωστικά και θα πάρουν τη νίκη στα σημερινά ματς, η δυάδα φαβορί έχει συνολική απόδοση 2, ενώ η δυάδα over 2.5 goals έχει απόδοση 2.92.

Προσφέρονται και άλλες πολλές επιλογές για τους αγώνες τους κυπριακού πρωταθλήματος.

*Οι αποδόσεις υπόκεινται σε αλλαγές.

Πατήστε ΕΔΩ, κάντε εγγραφή και επωφεληθείτε όλων των προνομίων που προσφέρει η BET ON ALFA. Επίσης μπορείτε να επωφεληθείτε το μπόνους 100% μέχρι 100 Ευρώ για την πρώτη σας κατάθεση.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ